Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.52
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2484.1
  • BIST
    9568.83
  • BTC
    61100.25$

15 Yaşındaki Kübra Kuşadası'nda Kayboldu!

15 Yaşındaki Kübra Kuşadası'nda Kayboldu!
Kuşadası'nda 6 gün önce sabah saatlerinde evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki Hatice Kübra Baran'dan günlerdir haber alınamıyor.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ikiçeşmelik mahallesinde yaşayan 15 yaşındaki Hatice Kübra Baran, yaklaşık bir hafta önce annesinden izin alarak arkadaşları ile birlikte eğlenmeye gitti. Gecenin geç saatlere gelmesiyle anne Sultan Yaktı, kızını arayarak eve gelmesini istedi. Arkadaşlarının eve bıraktığı Hatice Kübra ile anne Sultan Yaktı bir süre sohbet etti. İşten geldiğini belirten ve yorgun olan anne yaktı, uyumaya gitti. Sabah 06:00'da uyandığında kızını evde göremeyen anne, telefonla kızına ulaşmaya çalıştı ancak ulaşamadı. Gün boyu kızını merak eden anne, kızının arkadaşlarına ulaşıp kendisinin haber alamadığını ve nerede olduğunu bilmediğini yardımcı olmalarını istedi, ancak arkadaşlarınında haberi olmadığı bilgisini aldı. 

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek kayıp başvurusu yapan anne, iddialara göre kızının erkek arkadaşı 18 yaşındaki Hilmi Balcı ile olduğunu ve Balcı'danda şikayetçi olduğu yönünde ifade verdi. Altı gündür kayıp Hatice Kübra'dan henüz bir haber alınamazken, Kızı ile birlikte yaşayan anne Sultan Yaktı, vatandaşlardan kızını görenlerin 0552 889 39 53 numaralı telefondan kendisine haber vermelerini veya Emniyete bildirmelerini istedi.

Polis her yerde kayıp Hatice Kübra Baran'ı arıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!