Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.80
  • ALTIN
    2507.8
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64116.42$

Akdoğan; Eğlence Sektörü Zor Durumda!

Akdoğan; Eğlence Sektörü Zor Durumda!
Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Kurban Bayramı öncesi eğlence sektörünün sorunlarına dikkat çekti. Akdoğan, saat kısıtlamasının kaldırılması, en azından uzatılması gerektiğini söyledi.

Pandemi nedeniyle her sektörde üyelerinin çok zor günler geçirdiğini kaydeden Akdoğan, özellikle eğlence sektörünün süreç başladığı andan itibaren ciddi kayıp yaşadığının altını çizdi.
Akdoğan; “Kurban Bayramı’yla birlikte uzun bir tatil süreci başladı. Turizm sektörü için çok önemli olan tatille birlikte, pandeminin başından bugüne büyük kayıp yaşayan eğlence sektörü için sezon sonuna kadar saat kısıtlamasının kaldırılması, en azından uzatılması büyük önem taşıyor. Sektörün binlerce çalışanı uzun süredir mağdur" dedi.

“KURALLARA UYULMASI ÇOK ÖNEMLİ”

Turizm sezonunun temmuz ayı itibariyle hareketlendiğini belirten Akdoğan; bayram tatiliyle de birlikte bu sene turizmde daha fazla hareketlilik ve Kuşadası’na büyük ilgi olduğunu söyledi. Sezon çok geç başlasa da, alınan önlemler ve aşılamadaki hız ile uzun bir sezon olacağını öngördüğünü belirten Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; “Koronavirüste yükseliş yaşanmazsa geç başlayan sezonda, aradaki açığı kapatabileceğimizi umuyorum. Bunun için de tüm işletmelerin ve misafirlerimizin alınan önlemlere ve kurallara uyması çok önemli” diye konuştu. Akdoğan, herkese sağlıklı ve huzurlu bir bayram diledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!