Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2508.8
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64427.85$

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Aydın'a Çıkartma!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Aydın'a Çıkartma!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Aydın’da gerçekleştireceği programa, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve 50 MKYK Üyesi’nin de katılacağı öne sürüldü.

Toplu açılış törenleri kapsamında Aydın’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Atatürk Kent Meydanı’nda son kontroller yapıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Aydın’a gelerek Söke ilçesinde bulunan ve Avrupa’nın en büyüğü olma özelliğini taşıyan kağıt fabrikasının açılışını gerçekleştirecek. Ardından Efeler ilçesi Atatürk Kent Meydanı’na gelecek olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, düzenlenen miting ile halka seslenecek. Miting sonrası ADÜ Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan İl Danışma Meclisi’ne katılacak olan Erdoğan, son olarak yapımı tamamlanan Adnan Menderes Müzesi’ne geçerek açılışını gerçekleştirecek.

Öte yandan AK Parti’ye yakın kaynaklardan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Aydın programında, bu akşam kente gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve 50 MKYK Üyesi’nin de eşlik edebileceği öğrenildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!