Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2325.7
  • BIST
    9096.59
  • BTC
    70226.71$

Deva Partisi Lideri Ali Babacan Kuşadası'na Geliyor!

Deva Partisi Lideri Ali Babacan Kuşadası'na Geliyor!
Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir dizi temasta bulunmak ve partisinin Kuşadası İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etmek için Kuşadası’na geliyor.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir dizi temasta bulunmak üzere Kuşadası’na geliyor. Genel Başkan Ali Babacan’ın 10 Haziran Cuma günü saat 11.30’da DEVA Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığı’nda olacağı öğrenildi.

DEVA Lideri Ali Babacan'ın programının yoğun geçmesi planlanıyor. Saat 10:00'da İl ve İlçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek kahvaltı da buluşacak olan Babacan, saat 11:00-12:00 arası İnönü bulvarında esnaf ziyareti gerçekleştirecek. Buradan İlçe binasına geçerek teşkilat çalışmaları hakkında bilgi alacak. Başkan Babacan, Sağlık caddesi esnafını da dolaşacak. Cuma namazını vatandaşlarla birlikte kılacak olan Babacan, 13:15-14:00 arası meydanda halkla sohbet edecek. 15:00'da Cuma günleri Kapalı Pazar yerine kurulan Cuma pazarı esnafıyla bir araya gelecek. Babacan buradan ayrılarak saat 16:00'da Sivil Toplum Kuruluşları ve İş Dünyası liderleri ile toplantıya katılacak.

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan’ın ziyaretiyle ilgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Behçet Alp, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ı ağırlayacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Cuma günü saat 11.30’da Kuşadası programımız başlayacak. Partililerimiz Genel Başkanımızın ziyareti nedeniyle heyecanlı. Hepimiz heyecanlıyız. Partimize Kuşadası’nda yoğun bir ilgi var. Genel Başkanımız da bu bölgeye çok önem veriyor. İnşallah Cuma günü programımız çok verimli geçecek. Partimizin Kuşadası İlçe Teşkilatı binasının resmi açılışı da Cuma günü saat 11.30’da olacak. Tüm Kuşadası halkını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!