Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.31
  • EURO
    35.12
  • ALTIN
    2293.3
  • BIST
    9056.01
  • BTC
    70817.65$

Kuşadalı Genç Teknik Adama Milli Görev

Kuşadalı Genç Teknik Adama Milli Görev
Uzun yıllardır Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Ege Bölge Antrenörü olarak görev yapan Kuşadalı antrenör Ozan Yılmaz, Plaj A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü’ne getirildi.

2007 yılından itibaren 2 yıl gönüllü olarak TFF’nn çeşitli projelerinde görev yapan ve daha sonra 2009’da federasyon tarafından TFF HIF (Herkes İçin Futbol) Ege Bölge Sorumluluğuna getirilen 44 yaşındaki UEFA Çocuk Futbolu Eğitmeni Kuşadalı antrenör Ozan Yılmaz, Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin tarafından Plaj Futbolu A Milli Takım Teknik Direktörlüğü’ne getirildi.

Kendisini kısaca tanıtan ve yeni görevi için heyecanını dile getiren TFF Antrenör Eğitimcisi ve Plaj Futbolu A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ozan Yılmaz; Altay, Kuşadasıspor, Davutlar gibi takımlarda futbol oynadığını ve antrenörlük kariyerine ise Denizli’de başladığını ifade etti. Teknik direktör Yılmaz yaptığı açıklamada;

“Kuşadasıspor, Altay, Davutlar SK, Sarayköyspor takımlarında futbol oynadım. Denizli Telekomspor’da antrenörlüğe başladım. Denizlispor’da alt yapıda çeşitli kademelerde görev aldım. 2007 ve 2008’de TFF’de çeşitli projelerde gönüllü olarak çalıştım. 2009 yılında TFF tarafından HIF Ege Bölge Sorumluluğu’na getirildim. Şuan 2012’den bu yana Ege Bölge Antrenörü olarak görev yapıyordum, Son 2 Yıldır FGD Direktörümüz Oğuz Çetin tarafından Antrenör eğitimcisi olarak görevlendirildim, Aynı zamanda UEFA Çocuk Futbolu Eğitmeniyim. Geçtiğimiz günlerde de Plaj A Milli Takımı Teknik Direktörlüğü görevine getirildim. Bunun için de ayrıca mutlu ve gururluyum” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!