Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2492.8
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    63434$

Kuşadası Belediyesi'nden Soğuk Havalarda İçleri Isıtan İkram

Kuşadası Belediyesi'nden Soğuk Havalarda İçleri Isıtan İkram
Kuşadası Belediyesi tarafından İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda Kuşadalılara sıcak çorba ikramında bulunuldu. Soğuk havada içtikleri çorba ile içleri ısınan vatandaşlar Kuşadası Belediyesine teşekkür etti.

Sosyal belediyecilik alanında yaşama geçirdiği çalışmalarla dikkat çeken Kuşadası Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte sabahın erken saatlerinde işe gitmek için yola çıkan Kuşadalılara İkram Aracından sıcak çorba ikramında bulunmaya başladı. İkramların ilki Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari ile Belediye Meclis Üyesi Emre Fazlılar’ın da katılımıyla İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda yapıldı. Soğuk havada içtikleri sıcak mercimek çorbası ile içleri ısınan vatandaşlar Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e yaşama geçirdiği uygulama için teşekkür etti. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince sıcak çorba ikramının haftanın 4 günü kentin farklı noktalarında devam edeceği belirtildi.

“GÜNÜN 24 SAATİ ÇALIŞIYORUZ”

Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, “Kuşadası’nda hemşehrilerimiz için elimizden geleni yapıyoruz. Yaz aylarındaki meyve suyu ikramının yerini kış mevsimiyle birlikte sıcak çorba ikramı aldı. Sosyal Yardım İleri Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte ihtiyaç sahibi kişi ve ailelere de nakdi yardımın yanında yakacak ve gıda kolisi paketi dağıtmak için günün 24 saati çalışıyoruz. Kuşadası Belediyesi olarak her zaman hemşehrilerimizin yanında olacağız” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!