Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2311.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70864.44$

"Kuşadası Bunun Gerçek Yüzünü Gördü!"

"Kuşadası Bunun Gerçek Yüzünü Gördü!"
Kuşadası Belediye Başkanı CHP’li Ömer Günel’in kendisini eleştirdiği gerekçesiyle evini mühürlettiği Deva Partisi İlçe Başkanı Behçet Alp, “Kendisinden olmayan, muhalefet yapan kim varsa kafasını kopartayım mantığıyla siyaset yapıyor” dedi.

Kendisini eleştirdiği için evini mühürleten CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e Deva Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Behçet Alp tepki gösterdi. Önceki gün akşam saatlerinde eve geldiğinde şoka uğrayan Behçet Alp, Günel’i sert bir dille eleştirdi.

“KİN VE NEFRETLE HAREKET EDİYOR”
Kömürlerin muhafaza edildiği alan nedeniyle evin mühürlendiğini ifade eden Behçet Alp, çevrede birçok emsal olmasına rağmen kendi evinin mühürlenmesinin akılalmaz bir durum olduğunu söyledi. Günel’in kin, nefret ve öfkeyle hareket ettiğini söyleyen Alp, “Gerçekten çok komik. Evimizde bir aykırılık varsa hukuk karşısında boynum kıldan ince. Buraya gelip benim evime tutanak tanzim ediyorsun tam karşısındaki ve benzer yerleri görmezden geliyorsun. Bu hareket doğru değil. Evde bir sıkıntı var ise sen benim yaşadığım evin kapısına mühür vuramazsın. Bunun hukuki çalışmasını yapacağım. Sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağım” dedi.

“KENDİSİNDEN OLMAYAN KİM VARSA KAFASINI KOPARTAYIM MANTIĞIYLA HAREKET EDİYOR”
10 yıldır aktif şekilde siyasetin içinde yer alan tecrübeli ve belirli olgunluğa ulaşan Ömer Günel’in öfke ve hamasetle hareket etmesinin doğru olmadığını ifade eden Deva Partisi İlçe Başkanı “Gelin görün ki bu arkadaşımız toyluğunu yenememiş öfke ve duygularıyla hamasetle hareket ediyor. Bu duygularla Kuşadası’nı yönetiyor. Kendisinden olmayan, muhalefet yapan kim varsa kafasını kopartayım mantığıyla siyaset yapıyor. Kamunun ve makamının gücünü kullanıyor” ifadelerini kullandı.

“İLK İŞİ BENİ CHP’DEN İHRAÇ ETTİRMEK OLDU”
Ömer Günel’in belediye başkanı olduktan sonra ilk işinin ilçe teşkilatına talimat vererek kendisini ihraç ettirmek oluğunu söyleyen Alp, “Önce beni CHP’den ihraç ettirdi. Sonra Deva Partisi çatısı altına geçtik. Kendisine muhalefet edeceğimizi düşünerek, korkuyla saldırıyor. Bizi sindirmeye, susturmaya, korkutmaya çalışıyor. Böyle siyaset olmaz. Kuşadası’nda herkese yapmaya başladı, kafeteryacıya, Nazilli Pazarı’ndaki yaşlı amcaya, kendi personeline yapıyor. İnsanlar bizlere gelip sorunlarını anlatıyor” diyerek eleştirilerini sıraladı.

KUŞADASI BUNUN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRDÜ”
Behçet Alp, Günel’in aynı uygulamayı bir önceki CHP'li Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya da yaptığını hatırlattı. Günel’in Özer Kayalı’nın havuzunu mühürlettiğini dile getiren Alp, şunları söyledi;
“Kendisine muhalefet olan herkesi sindirmeye çalışıyor. Bunlar bizi yıldıramaz. Korkmuyoruz. Varsa hukuki eksiğimiz gideririz. Kuşadası şu an kimlerin rantçı, rüşvetçi, talancı olduğunu çok iyi biliyor. Belediye başkanı olduğu gün CHP merdivenlerine çıkıp ‘kimseyi ötekileştirmeyeceğim. Herkesi kucaklayacağım’ dedi ama gel gör ki kendisinden olmayan hiçbir kimseye yaşam hakkı dahi vermiyor. Kuşadası bunun gerçek yüzünü gördü. 2 buçuk yıl geçti ve Kuşadası bunu gördü. Bir daha siyaset yapmasının imkanı yok. Zaten izin vermeyeceğiz.”

MÜHÜRLENME ANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!