Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2325.7
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70878.42$

Kuşadası Esnaf Odası Seçimlerinde Ahmet Çalım Güven Tazeledi!

Kuşadası Esnaf Odası Seçimlerinde Ahmet Çalım Güven Tazeledi!
Bugün yapılan Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde kullanılan 1947 geçerli oyun 1205'ini alan Ahmet Çalım yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde kullanılan 1947 geçerli oyun 1205'ini alan Ahmet Çalım yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Ahmet Çalım'ın rakiplerinden Vedat Kazancıoğlu 396, Halit Şakar 275 ve Haldun Türkşen ise 34 oy aldı. 37 oyun geçersiz sayıldığı seçim sonunda kazanan mevcut başkan Ahmet Çalım oldu. Seçimlere iddialı hazırlanan Haldun Türkşen'in aldığı 34 oy ise hayal kırıklığı yaşattı. Sosyal medyadan açıklama yapan Türkşen, "Ahmet Çalım güven tazeledi kendisini buradan tebrik ederim" diyerek mesaj yayınladı. Seçime olan ilgi ve katılım, şimdiye kadar yapılan seçimlerin arasındaki en yüksek katılımlı seçim olarak tarihe geçti.

'ODA BAŞKANI ASGARİ ÜCRETİN 2 KATI MAAŞ ALACAK'

Divan Başkanlığı önünde bir araya gelen Ahmet Çalım, Halit Şakar, Vedat Kazancıoğlu ve Haldun Türkşen, oda başkanının aylık alacağı maaş konusunda "Asgari Ücretin 2 Katı" olması yönünde ortak mutabakat sağladı. Oylamaya sunulan bu karar üyeler tarafından takdirle karşılandı.

Ahmet Çalım başkanlığındaki yeni Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi şu isimlerden oluştu: Ali Mucip, Barış Bozyol, Galip Ertan, İsmail Aktaş, İzzet Pekşen, Hayrettin Kuloğlu, Mustafa Ak, Ufuk Öğren, Sabahattin Maltaş ve Volkan Gerçek. Denetim Kurulu üyeliklerine ise Murat Serbes, Sibel Erdoğan, Ziya Akman seçildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!