Kuşadası'nda Ağaca Çarpan Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen kazada bir motosiklet sürücüsü ağaca çarparak yaralandı. Sürücünün 274 promil alkollü olduğu belirlendi ve para cezası uygulandı.
Kaza, Türkmen Mahallesi Enver Reis Caddesi'nde akşam saatlerinde gerçekleşti. Plakasız motosiklet sürücüsü A.A., sebebi bilinmeyen bir şekilde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol kenarındaki ağaca çarpan sürücü, çarpmanın etkisiyle takla attı ve yaralandı. Olaya tanık olan vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Yaralı sürücüye ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye sevk edildi. Hastaneye kaldırılan sürücünün hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Ancak alkol testinde 274 promil alkollü olduğu tespit edildi.
Trafik ekipleri, sürücüye alkollü ve plakasız araç kullanmaktan dolayı 23 bin 258 lira para cezası kesti. Ayrıca ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Yetkililer, benzer kazaların önlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
.jpg)
.jpg)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kuşadası'nda Denize Giren 61 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti
- Kuşadası Kaymakamından Radikal Karar! Trafiği Rahatlatan Cep Uygulaması Başladı!
- Kuşadası'nda Beach Club'da Bıçaklı Kavga: 1'i Ağır 2 Yaralı
- Kuşadası'nda 5. Kattan Düşen Adam Hayatını Kaybetti!
- Boğulma Tehlikesi Geçirenleri Kurtarmak İsterken Hayatını Kaybetti!



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.