Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.35
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2308.4
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70732.1$

Kuşadası'nda Büyük Yangın! Çok Sayıda İş Yeri Küle Döndü!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir çarşıda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında çok sayıda iş yeri tamamen yandı.

Bayraklıdede Mahallesi'ndeki Kuştur mevkisinde kış döneminde kapalı olan 48 iş yerinin bulunduğu çarşıda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Haber verilmesiyle bölgeye itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Alevlerin büyümesi üzerine olay yerine İzmir'den de takviye itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Yangının akaryakıt istasyonuna sıçrama ihtimali nedeniyle önlem alındı, yol trafiğe kapatıldı. İlçedeki birçok noktadan görülen yangın, güçlükle söndürüldü. 

Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, çarşıya gelerek çalışmaları inceledi. Yücel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirterek, "Mal kaybı konusunda daha sonra tespitler yapılacaktır. Mevsim sonu olması nedeniyle iş yerlerinin kapalı olması da sevindirici. Yangın söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından oluşan zarar tespit edilecek." dedi. Yücel, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını sözlerine ekledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!