Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63810.518$

Kuşadası'nda Gurbetçi Kadın Varını Yoğunu Satıp Sır Oldu!

Kuşadası'nda Gurbetçi Kadın Varını Yoğunu Satıp Sır Oldu!
Almanya’dan Kuşadası’na tatile gelen 56 yaşındaki Gülseren Çınar, iddiaya göre inanç sömürücüsüne kanarak evinden, arsasından ve parasından oldu. Tüm varlıklarını satarak ortadan kaybolan gurbetçi kadından bir aydır haber alınamıyor.

Almanya’nın Köln kentinde yaşayan 3 çocuk annesi emekli Gülseren Çınar, geçtiğimiz Nisan’da tek başına tatil için yazlıklarının bulunduğu Aydın’ın Kuşadası ilçesine geldi. Kuşadası’nda tatil yapan Çınar, iddiaya göre kendisinde büyü olduğunu düşünerek İzmir’deki bir kadın medyumdan yardım istedi. Büyü bozdurmaya gittiği kadın medyum, Çınar’a büyünün tesirinin çok büyük olduğunu söyleyip kendisini Afyonkarahisar’da yaşayan Mehmet isimli sözde bir hocayla tanıştırdı. İnanç sömürüsüne aldanan Çınar, sözde hocanın direktifi doğrultunda evleri, arsaları, parası ve tüm altınlarından oldu. Elindeki avcundaki tüm malvarlığını satan kadın, son olarak Kuşadası’ndaki yazlığında bulunan tüm eşyaları toplayıp esrarengiz şekilde ortadan kayboldu. Ağustos ayından bu yana annelerinden haber alamayan Çınar’ın ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu ancak güvenlik güçleri kaybolan Gülseren Çınar’ın izine rastlayamadı.

VARINI YOĞUNU SATTI
Çınar’ın Almanya’da yaşayan kızı Yasemin, son çare olarak ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’nın programına katılarak yardım istedi. Annesinin hayatından endişe ettiğini belirten Yasemin, “Annem babamla birlikte Almanya’da yaşıyordu. İkisi de emekliydi ve aralarında problemleri yoktu. Annem tatil için tek başına Kuşadası’ndaki yazlığa tatile geldi. Bir aydır anneme ulaşamıyoruz. Kaybolduğu gün altınları, tapularını, arabasının anahtarlarını eşyalarını alıp gitti. Bankada kalan son parayı da çekmek istedi ancak babam hesapları kapattırdığı için çekemedi. Anneme daha sonra kimse ulaşamadı. Annem Almanya’daki hesabından 90 bin Euro çekmiş. Kuşadası’ndaki yazlığını başkasına devretmiş. İzmir Balçova ve Manavgat’taki arsaları da satmış. Annem kaybolduktan sonra babam geri kalan malları kurtarabilmek izin boşanma davası açtı ancak elimizde avucumuzda bir şey kalmadı” dedi.

20 MİLYON LİRALIK SENET İMZALATILMIŞ
Annesinin sözde hocayla tanıştıktan sonra aklını yitirdiğini dile getiren Yasemin, “Annem, İzmir’de bir medyuma gitmiş. O medyum da annemi Afyonlu ‘Mehmet hoca’ isimli kişiyle tanıtırmış. Sözde hoca eve gelip üfleyip gidiyormuş. Ne hikmetse evin tapularının fotoğraflarını çekmeyi ve anahtarlarını almayı ihmal etmemiş. Anneme musallat olunduğuna inandırılmış ve 20 milyon liralık senet imzalatmış. Annem o hocanın etkisi altına girdi. Babam anlatmıştı. Annem bisiklete eşyaları yükleyip nehrin kenarına gidip tılsımlı diye bütün eşyalarını suya atmış. Annem aklını yitirdi bu sözde hoca yüzünden” diye konuştu.

ANNESİNE SESLENDİ; “HAYATTAYSAN GÖRÜŞELİM”
Yasemin, annesinin hayatından endişelendiğini, hayattaysa kendisiyle görüşmek istediğini belirterek, “Almanya’dan annemi bulmak için geldim. Annem belki yardıma ihtiyacın var. Beni duyuyorsan gel görüşelim bir yol bulalım” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!