Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.22
  • EURO
    35.14
  • ALTIN
    2503.2
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66220.62$

Kuşadası'nda Motosiklet Yayaya Çarptı! 3 Yaralı

Aydın Kuşadası'nda meydana gelen kazada yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya hızla gelen motosiklet çarptı. Kaza da 3 kişi olay yerine gelen ambulanslarla Kuşadası Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Turgut Özal bulvarı üzerinde saat 17:00 sıralarında meydana geldi. Ceyda S. iddialara göre 100 metre ilerideki üst geçidi kullanmak yerine demir bariyerlerin bulunduğu orta refüjden yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada hızla gelen Aykut K. yönetimindeki 09 ADG 300 plakalı motosiklet sürücüsü, Ceyda S.’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan ve metrelerce sürüklenen, motosiklet sürücüsü Aykut K., yolcu Ali A. ile yaya Ceyda S. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye ambulanslar ile polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen ambulanslarla Kuşadası Devlet hastanesine kaldırılan yaralı üç kişi tedavi altına alınırken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Çarpma anı çevrede bulunan işyeri güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi.
VATANDAŞLARDAN KARAYOLLARINA TEPKİ
Bölge sakinleri ise kaza sonrası Karayollarına sert tepki gösterdi. Yaklaşık 15 gündür demir bariyerlerin olmadığını ve yetkililerin duruma kayıtsız kaldığını söyleyen Ayhan S., ‘Yolun orta demirleri gece vakti bir araç tarafından parçalanmış. Bizde arayıp haber verdik kimse oralı olmadı, burayı açık gören vatandaşlarda karşıya geçmek istiyor canlarını tehlikeye atıyorlar bugün yarın derken bu kaza oldu önümüzde. Yetkililere bir daha sesleniyoruz Karayolları işini yapsın gelip bu demirleri yerine taksınlar yoksa daha çok can yanacak’ dedi.

Öte yandan çevredeki iş yerleri kamerası tarafından kaydedilen bir görüntüde demir bariyerlerin nasıl parçalandığı ortaya çıktı. 15 gün önce gece saatlerinde meydana gelen olayda bir minübüsün çarparak yoluna devam ettiği görüntülendi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorumlar

  • yorum avatar
    Aykut Kocaöner
    09-09-2022 01:13

    Bende kaza videosu var daha düzgün

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!