Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.51
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2477.9
  • BIST
    9530.47
  • BTC
    61591.62$

Kuşadasıspor 3 Puanı 3 Golle Aldı

Kuşadasıspor 3 Puanı 3 Golle Aldı
Kuşadasıspor düşme potasında bulunan ve puana ihtiyacı olan Ofspora acımadı. Maçı yaklaşık 25 kadar Ofsporlu taraftar da açık tribünden izledi.

Maçın ilk 15 dakikası ortada geçerken 16. dakikada Kuşadası spor aradığı golü buldu. Sağ taraftan bindirme yapan Emirhan Karagülle'nin ortasında topa rakip takım defansı dokunamayınca çok rahat bir pozisyonda Sait Özvardar önüne düşen topu ağlarla buluşturdu. 1-0 Ofspor ilk tehlikeli atağını maçın 41. dakikasında Mert Çırtlık'ın ayağından harcadı. Kuşadasıspor kalecisi Salih Demircan Mert Çırtlık'ın ayaklarına yatarak mutlak bir golü önledi. Maçın 42. dakikasında sakatlanan Taha Yalçıner'in yerine oyuna giren Emircan Koku kaleci Burak'ın kapattığı köşeden çaprazdan topa öyle bir sert vurdu ki top dağlarla kucaklaşınca Kuşadasıspor 2-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla kapandı.

Her iki takım ikinci yarıda gol bulmak için atak futbol oynadı. 78.dakikada Murat Çaydemir bomboş pazisyonda önünde bulduğu topu kaleciye teslim edince bir golden oldu. 82. dakikada yine Murat Çaydemir orta sahadan aldığı topu ceza sahası önüne kadar sürdü önüne gelen 3 futbolcuyu da ekarte ederek kalecinin sağından topu ağlarla buluşturunca Kuşadasıspor 3-0 öne geçti. Golden sonra her takımda kontrollü oyununu sürdürdü. Maç 3-0 Kuşadasısporun üstünlüğü ile sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!