Reklamı Geç
N-Class
Aydın
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68125.059$

Kuşadasıspor adını bir üst tura yazdırdı

Kuşadasıspor adını bir üst tura yazdırdı
Kuşadasıspor, 3.Lig Play-Off 1.Turu'nda deplasmanda karşılaştığı Bornova 1877'i 2-1'lik skorla geçti ve adını bir üst tura yazdırdı.

3. Lig 3. Grup Play Off 1. Tur müsabakasında Bornova 1877 ile Kuşadasıspor karşı karşıya geldi. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'ndaki Ege derbisinin 27. dakikasında Malik, Kuşadasıspor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Müsabakanın ilk devresi bu skorla noktalandı. Ev sahibi ekip, 72. dakikada Yasin ile eşitliği yakaladı ancak 90. dakikada sahneye çıkan Volkan Fındıklı, maçı Kuşadasıspor'a kazandırdı: 1-2

Bu skorla Kuşadasıspor adını bir üst tura yazdırmayı başardı. Kuşadasıspor bir üst turda Belediye Kütahyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu turda ise karşılaşmalar çift maç eleme usülüne göre oynanacak.

BAŞKAN GÜNEL AÇIKLAMA YAPTI DEV EKRAN KURULDU
Müsabakaya saatler kala iddiaya göre Bornova 1877 kulüp yöneticileri tarafından yapılan başvuru sonrası İzmir Valiliği İl Spor Güvenlik Kurul kararına istinaden Kuşadasıspor taraftarlarının "Güvenlik gerekçesiyle" maça alınmayacağı bildirildi. Alınan karara sert tepki gösteren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel konuyla ilgili bir açıklama yaparken, futbolseverleri hizmet binası önünde kurulacak olan dev ekranda maçı izlemeye davet etti. Takımlarına ekran başında destek veren Kuşadasıspor taraftarı maçın bitiş düdüğüyle birlikte galibiyeti çoşkuyla kutladı. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!