Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64098.926$

MHP'li Bayraktar'dan İP'li Sarı ve Atlı'ya Sert Tepki!

MHP'li Bayraktar'dan İP'li Sarı ve Atlı'ya Sert Tepki!
İyi Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın Kuşadası'na gelerek MHP önceki dönem İlçe Başkanı Mustafa Bayraktarı ziyaret etmesi sonrası oluşan polemiklere bir yenisi daha eklendi.

Son günlerde MHP’nin önde gelen isimlerini ziyaret eden Nazilli Belediye Başkanı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan, geçtiğimi hafta MHP Kuşadası önceki İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar ile bir araya gelmişti. Başkan Özcan’ın Bayraktar’a yaptığı ziyaret, siyasi kulisleri hareketlendirmiş, bu ziyaret bazı kesimler tarafından Başkan Özcan’ın, MHP’li Bayraktar’ı partisine davet ettiği şeklinde yorumlanmıştı. Mustafa Bayraktar’ın yaptığı ziyaretin görüntülerini sosyal medyada paylaşmasından sonra MHP Buharkent İlçe Başkanı Çakır, Bayraktar’ın paylaşımının altında Kürşat Engin Özcan’ı eleştirdiği bir mesaj yayımladı. Çakır, "Altı yıl MHP ilçe başkanlığı yap, belediyenin avukatlığını yap, ülkücü şehit kardeşi ol, ondan sonra bütün bu öğrendiklerinle FETÖ’nün metresinin peşine takıl, davanı sat yok öyle abi dost güzel insan hain haindir bi dönemlikti o da kalmadı zaten” ifadelerini kullandığı yorumda, Nazilli Belediye Başkanı Özcan’ı eleştirirken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında ise "FETÖ’nün metresi" sözleriyle hakaret etti.

Çakır'ın yorumu ardından açıklama yapan MHP önceki İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, "Arkadaşlar bize gelen herkes tanrı misafiridir, bizim kapımız herkese açıktır. Kürşat Başkan da abimizdir, dostumuzdur. Bu ziyareti polemik konusu yapacak değiliz. Dediğimiz gibi bizim kapımız da, gönlümüz de herkese açık. Kürşat Başkana ve bizi ziyaret eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Buharkent İlçe Başkanının yaptığı yoruma tepkiler yağarken siyasi kulislerden ardı arkasına açıklamalar gelmiş bu açıklamalara İyi Parti önceki Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ve Kuşadası İlçe Başkanı ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi Hayati Atlı'da katılmıştı.

Gelişen olaylardan sonra MHP'li Mustafa Bayraktar sosyal medya hesabından bir açıklama daha yaparak İyi Partili Cemal Sarı ve Hayati Atlı'ya sert tepki gösterdi. Bayraktar yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi;

"FIRSATÇILIK YAPMAYIN"

"Dün dostum, abim Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın tarafıma yaptığı ziyareti, konuyu siyasi malzeme haline getiren ve bir açıklama yapan, İyi Parti geçmiş dönem İl Başkanı Cemal Sarı ve Kuşadası İlçe Başkanı Hayati Atlı'yı nezakete ve fırsatçılık yapmamaya davet ediyorum. Kişisel siyasi hesaplarınız için dostane bir ziyareti kullanmak sizin seviyenizi de göstermiştir ne yazık ki. Aydın ve Kuşadası kamuoyu, duruş konusunda sizi de beni de iyi tanımaktadır. Ben Türk Milliyetçisiyim, geçmişte İyi Parti'ye geçenlere MHP İlçe Başkanı iken yönelttiğim eleştirilerin arkasındayım. Çizgimde, duruşumda, söylemlerimde de bir değişiklik yok. Atatürk, Türkeş, Atsız çizgisinden zerre sapma yoktur ve bu çizgide de yoluma devam ediyorum.

Bir Türk Milliyetçisi olarak doğruya doğru, yanlışa yanlış demeye devam edeceğim. Sizin anlayamadığınız kapım, gönlüm siyaset üstü olarak herkese açıktır saygılarımla." 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!