Aydın
21 Haziran, 2025, Cumartesi
  • DOLAR
    39.72
  • EURO
    45.88
  • ALTIN
    4297.2
  • BIST
    9.203
  • BTC
    103856.15$

Romanya Vatandaşı Silvia Kuşadası'nda Müslüman Oldu

Romanya Vatandaşı Silvia Kuşadası'nda Müslüman Oldu
Romanya vatandaşı Andreea Silvia, Aydın Kuşadası İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Romanya vatandaşı Andreea Silvia (32), İslam dininden etkilendiğini belirterek Müslüman olmaya karar verdi. Silvia için Aydın Kuşadası İlçe Müftülüğünde "İhtida Merasimi" düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan merasimde İlçe Müftüsü Hüseyin Taner, Silvia'ya İslam dininin esasları hakkında bilgiler verdi.

Üç çocuk annesi ve eczacı olan Silvia, şahitler huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. Müslüman olduktan sonra "Zeynep” ismini alan Silvia'yı tebrik eden Müftü Taner, "İhtida Belgesi" ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Kur'an-ı Kerim ve çeşitli kitaplar hediye etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!