Reklamı Geç
N-Class
Aydın
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    69026.056$

Temizlikçi, Gazeteci, Nitelikli Vize Dolandırıcısı derken sırada sahte Şantiye Şefliği mi var?


Temizlikçi, Gazeteci, Nitelikli Vize Dolandırıcısı derken sırada sahte Şantiye Şefliği mi var?
Var varanın, sür sürenin… Baykuşu çoktur viranenin… Destursuz bağa girenin, geçmez parayla dükkâna girenin, hokka çömleğini başında patlatır divanenin..

Türkiye'de birçok vatandaşın başına gelen dolandırılma yöntemlerinden biri olan "kendisini kamu görevlisi olarak tanıtma" eyleminin gerçekleşmesi sonucunda çoğu kişiyi mağdur ettiği biliniyor. Hal böyle olunca nitelikli dolandırıcılığın şekli şemali de her geçen gün değişmeye devam ediyor. İşte bunlardan biri de Kuşadası'nda yaşanıyor.

İddiaya göre, "Kuşadası'nın belirli mahallelerinde, kendisini yol yapımından sorumlu yetkilisi olarak tanıtan bir kişi "Sizin yolunuzu yaptıracağım ama şu kadar para ödemeniz lazım" diyerek para topladığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili mağdurların savcılığa suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. Bu dolandırıcılığın perde arkasında ise Kuşadası gündeminde sahte Londra vizesi alacağını söylerek onlarca mağdur yaratan kişinin olduğu öne sürüldü. Anlayacağınız hikaye aynı hikaye dolandırıcı aynı dolandırıcı. Olaya dair para transferi ve belgeler ayrıntıları ile geliyor..!

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!