Türk Donanma gemileri Kuşadası limanına yanaştı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük planlı tatbikatlarından olan Efes-2024 devam ederken, tatbikata katılan Donanma gemileri Kuşadası Limanı'na yanaştı.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) en büyük planlı tatbikatlarından biri olan ‘Efes 2024 Tatbikatı’ başladı. Birinci safha olan ‘Bilgisayar Destekli Komuta Yeri Tatbikatı’nın tamamlanmasıyla 9 Mayıs’ta "Fiili Atışlı" safhaya geçildi. Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı dört Türk askeri gemisi ”Efes 2024 Tatbikatı" için Kuşadası’na geldi.
.jpg)
"TCG Anamur, TCG Alanya, TCG Heybeliada (F-511) TCG Büyükada (F-512)" isimli Türk askeri gemileri ile Libya bayraklı Şafak 534 isimli füze botu, Kuşadası Limanı’na yanaşarak yakıt ikmali yaptı.
.jpg)
30 Mayıs'a kadar devam edecek
Efes tatbikatı Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük birleşik müşterek tatbikatı Seferihisar Doğanbey mevkiinde yapılıyor. 30 Mayıs'a kadar sürecek olan tatbikatta gün içinde sahil yolu (Akarca, Doğanbey, Ürkmez) güvenlik nedeni ile kapalı olacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 400 promil alkollü sürücü çöp kamyonuna arkadan çarptı! 1 işçi yaralı
- Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tutuklandı!
- Kuşadası’nda hurda çadırında çıkan yangın korkuttu!
- CHP Genel Başkanı Özel; Bu gözaltı Çerçioğlu'nun AK Parti'ye geçiş ücretidir!
- Başkan Ömer Günel’e Yapılan ‘Kumpas’ Operasyonuna Büyük Tepki



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.