Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.66
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2507.1
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    61865.01$

Ümit Özdağ'dan Kuşadası'nda Çarpıcı Açıklamalar!

Ümit Özdağ'dan Kuşadası'nda Çarpıcı Açıklamalar!
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Aydın’ın Kuşadası ilçesine gelerek bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Özdağ, Kuşadası'ndaki temaslarına geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan gazeteci-yazar Ergün Poyraz'ı Davutlar’daki evinde ziyaret ederek başladı. Özdağ, Zafer Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığına geçerek basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yapılan toplantıya, İl Başkanı Ercan Aslan, İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar ile birlikte ilçe yönetimi ve partililer katıldı.

BU BİR GEZİ DAVASI DEĞİL, ERDOĞAN'IN GERGİNLİK YARATMA POLİTİKASI
Özdağ, basın mensuplarının ittifaklar, gezi olayları mahkemesi, müzik yasağının kaldırılmaması ve partisinin ana propagandası olan mültecilerin gönderilmesi konusundaki sorularını yanıtladı. Özdağ, tartışılan Gezi Parkı davası kararıyla ilgili soruya, “Erdoğan seçime giderken bir gerilim ve çatışma peşinde, ne kadar adil olmayan kararlar alınırsa alınsın asla sokağa ve şiddete başvurulmamalı. Biz sadece gezi davası olarak bakmıyoruz. Erdoğan seçimlere giderken bir gerilim ve çatışma peşinde bunu görebiliyoruz. Bu kararında bir şekilde politikayla bağlantılı olduğunu, ona katkı sağlayacak bir karar olduğuna inanıyoruz. Türkiye’nin bu tuzağa düşmemesi gerektiğine inanıyoruz. Seçimlere kadar herkes soğukkanlılığını korumalı. Ne kadar adil olmayan kararlar alınırsa alınsın asla sokağa ve şiddete başvurulmamalı” yanıtını vererek tahriklere kapılınmamasını gerektiğini ifade etti.

“SELAHATTİN DEMİRTAŞ DA O ZAMANLAR ERDOĞAN'IN YANINDA YER ALMIŞTI”
Gezi olayı ve protestolarının bir HDP-PKK operasyonu gibi gösterilmek istendiğini söyleyen Özdağ, "Asla öyle değil ve yalan. Gezi gösterilerinde ilk üç gün Atatürk’ün gençlere hitabındaki gençliğin bilincinde olan Atatürkçü ve vatansever gençler AKP’nin temsil ettiği yağma düzenine karşı sokaklara çıktılar ve barışçıl gösteriler yaptılar. O kahraman Türk gençliğini selamlıyoruz. Bu gösterilerin büyük etki yaptığını gören iç ve dış mihraklar bu barışçıl gösterilerin içine bu terör örgütlerini ittiler. Gezi sanki koruma şemsiyesi altına aldığı izlenimi veren Selahattin Demirtaş, o günlerde ‘gezide darbeyi gördüm’ diyerek Erdoğan’a destek olmuştu. Çünkü o zaman İmralı’da beraber Anayasa yazıyorlardı. Gezi ne HDP’nin ne de PKK’nındır. Kahraman Türk gençliğinindir” dedi.

"GÖÇMEN SORUNU ÜLKEMİZİN HAYATİ MESELESİDİR”
Önümüzdeki seçimlerin bir referandum olacağını belirten Zafer Partisi Başkanı Özdağ, “Gelecek seçimler sığınmacılar ve kaçaklar gitsinler mi, kalsınlar mı? referandumu olacak. 8 milyon mülteci ve kaçağın ülkelerine gerekirse zorla gönderileceğini ifade eden tek parti Zafer Partisi’dir. Bizim dışımızda bu meseleyi hayati bir mesele olarak gören başka bir parti yok. Bir otobüsle kaç kişinin gönderileceğine, ne kadar yakıt harcanacağına, gemilerle hangi limanlardan hangi limana gidileceğine kadar en ince detayına kadar planladık. Türkiye’deki ekonomik krizin, devletin çürümesinin en önemli nedenlerinden birisi göçmen ve kaçak sorunudur. Eğer bu insanları gönderemezsek küresel ısınmayla birlikte yeni göçler gelecek, o zaman da bu devleti ayakta tutamayız. Türkiye bir iç savaşa sürüklenir. Bizler çocuklarımızın ve torunlarımızın bir iç savaşta hayatlarını kaybetmelerini istemiyoruz" diyerek parti olarak bu konuda ilk tutarlı açıklamaların kendilerinden çıktığını söyledi.

'BİZ TÜRK MİLLETİ İLE AYNI MASADAYIZ'
Saat 24.00’ten sonra uygulanan canlı müzik yasağına da değinen Özdağ; "Erdoğan keşke biraz müzik dinlemeyi öğrenseydi. Kendisinin de hayatı daha güzel olurdu” diyerek serzenişte bulundu. İttifaklar ile ilgili bir soruya da, “Biz 6+1’lerin masasında olmayız, sarayın masasında da olmayız. Biz Türk milleti ile aynı masada otururuz" dedi. Yaklaşık 20 dakika süren basın toplantısından sonra ilçe yönetimi kendisine Kuşadası adına hediye takdim etti.

Basın toplantısının ardından ilçede bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ticaret Odası, Şöförler Odası ve esnaf ziyaretinde bulunan Özdağ, daha sonra Kuşadalı vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Kuşadalıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte kısa bir konuşma yapan Özdağ'ın programı sona ererek ilçeden ayrıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!