Reklamı Geç
N-Class
Aydın
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68082.990$

Zafer partisi Kuşadası adayını açıkladı!

Zafer partisi Kuşadası adayını açıkladı!
Kuşadası Zafer Partisi İlçe Başkanlığı’nda seçim startı verildi. Adayların açıklandığı toplantıya Zafer Partisi İl Başkanı Mustafa Tunca Onay, İlçe Başkanı Gülden Çiğdem ve partililer katıldı.

Seçim startının verildiği toplantıda Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muharrem Demirbilek, Kuşadası Belediye Başkan Adayı Mehmet Ferit Karamercan, Belediye Meclis Üyesi Adayı Halil Akgün ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Sarp Gürel kendilerini tanıttı. Bugün itibariyle Zafer Partisi’nde seçim startının verildiği ifade edildi.
“BELEDİYECİLİK BİR HİZMET YARIŞIDIR”
Zafer Partisi Kuşadası Belediye Başkan Adayı Mehmet Ferit Karamercan, konuşmasına bugüne kadar şehre hizmet vermiş tüm eski başkanlara teşekkür ederek başladı. Karamercan, “ Belediyecilik bir hizmet yarışıdır. Bizler de Zafer Partisi olarak, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarının ışığında şehrimize hizmet etmeye canı gönülden talibiz. Katılımız ve destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 
“ZAFER PARTİSİ’NİN MUTLAKA MECLİSTE OLMASI LAZIM”
Zafer Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Halil Akgün, “Biz belediye meclisinde ekonomiye, muhasebeye, kültür işlerine, edebiyat-yazarlık işlerine önem vermeliyiz. Zafer Partisi’nin mutlaka mecliste olması lazım ki bunları görelim, halka açıklayabilelim. Bunları da ben şahsi olarak yapacağım. Sizlere güveniyorum, sizden destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!