Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2326.4
  • BIST
    9072.61
  • BTC
    70506.08$

AKP'li Gökçe Seçimleri 'Meksika Açmazı'na Benzetti!

AKP'li Gökçe Seçimleri 'Meksika Açmazı'na Benzetti!
AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerini “Meksika açmazı” olarak yorumladı.

AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe'nin, sosyal medya hesabında 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerini “Meksika açmazı” olarak yorumladı ve “28 Mayıs saat 21:00 sonuçlar açıklandığı anda şişe yere düşecek” dedi. Gökçe’nin paylaşımına tepkiler yağdı.

AK Partili Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, seçimlere 3 gün kala yaptığı paylaşımla tepki topladı. Birbirlerine silah doğrultmuş kişiler paylaşan Gökçe, “’Meksika Açmazı’, Olaya karışan hiçbir tarafın kazançlı çıkamayacağı içinden çıkılmaz durum, çıkmaz, açmaz olarak İngilizcede kullanılan argo bir deyim” olarak tanımlayan Gökçe, “Kimse kimseye ateş etmez.. Taki masadaki şişe yere düşüp kırılana dek..28 Mayıs saat 21:00 sonuçlar açıklandığı anda şişe yere düşecek..” notunu düştü.
ŞİŞE YERE DÜŞÜNCE NE OLACAK?
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin belli olacağı 28 Mayıs günü akşam saat 21.00’de sonuçların belli olmasıyla şişenin yere düşeceğini ve silahların çekileceğini ima eden AK Partili Gökçe’ye yurttaşlar tepki gösterdi. “Bu ne tehdit mi?” diye sorun vatandaşlar, “Şişe yere düşünce ne olacak? İç savaş mı?” sorusunu yöneltirken bazı vatandaşlarsa Gökçe’yi ‘Kaos Tellalı’ olarak nitelendirdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!