Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.10
  • ALTIN
    2326.6
  • BIST
    9122.28
  • BTC
    70416.8$

Akp'li Hüseyin Özbakır Eşinden Boşanırken 'Etik' Davranmamış!

Akp'li Hüseyin Özbakır Eşinden Boşanırken 'Etik' Davranmamış!
Ak Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Demokrasi ve Etik Kurulu Üyesi Zonguldak eski Milletvekili Hüseyin Özbakır, 2021 yılında boşandığı eşi Betül B.’ye yaptıkları boşanma protokolüne göre Kuşadası’ndaki üç katlı yazlık villa yerine yazlığın bulunduğu sitedeki ortak kullanım alanından hisse verdiği ortaya çıktı.

Ak Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Demokrasi ve Etik Kurulu Üyesi Zonguldak eski Milletvekili Hüseyin Özbakır ile eşi Betül B. Ankara 8. Aile Mahkemesi’nde 14 Temmuz 2021 tarihinde boşandı. Dava çekişmeli boşanma olarak açıldı. Ancak taraflar daha sonra hazırladıkları boşanma protokolüne göre anlaşmalı boşandılar.

Hüseyin Özbakır, ayrıldığı eşi Betül B.’ye Kuşadası Güzelçamlı Mahallesi’ndeki 3 katlı yazlık evi verdi. Ancak Özbakır, boşanma protokolüne bu yazlık yerine aynı site içinde ticari alan olarak kullanılan müşterek taşınmazı yazdı. Özbakır’ın eski eşi Betül B’nin avukatı Direnç Ayhan, Kuşadası’ndaki üç katlı yazlık için mahkemeden ihtiyati tedbir kararı aldırdı. 

Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Demokrasi ve Etik Kurulu Üyesi, 25 ve 26. Dönem Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, 4 Eylül 2021 tarihinde Deniz Oklu ile Ankara’da evlendi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un kıydığı nikahta 19. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun ve Avukat İsmail Özgün Tunç şahitlik yaptı.

Kaynak: Pusula

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorumlar

  • yorum avatar
    Hülya
    20-03-2023 10:09

    bu kadından kurtulmuş çok şükür adam ancak kendine geldi

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!