Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.18
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2522.3
  • BIST
    10736.38
  • BTC
    67100.03$

Al Sepeti, Ver Kahveyi!

Al Sepeti, Ver Kahveyi!
Kuşadası Belediyesi’nin talepte bulunan balıkçılara malzeme yardımı dağıtımı, milyonluk yatırımlardaki gibi gösterişli bir törenle yapıldı. Dağıtım törenine Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı, Şimdiki PM üyesi Milletvekili, Bülent Tezcan da katıldı.

Kuşadası Belediye Meclisi’nin Şubat ayında aldığı karar gereği talepte bulunan balıkçılar için sağladığı malzemeler, gösterişli bir törenle dağıtıldı.

Kişi başı 4 takım barbun ağı, 3 takım voli ağı ve 6 takım paragatı kapsayan malzemelerin dağıtımına Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile birlikte CHP Aydın Milletvekili ve PM üyesi Bülent Tezcan da katıldı.

50 yılı aşkın bir süredir Kuşadası Su Ürünleri Kooperatifi tarafından işletilen ve ilçenin simge mekanlarından biri haline dönüşen ünlü “Balıkçılar Kahvesi”ni tahliye ettirmek için mücadele eden Kuşadası Belediyesi’nin balıkçılara malzeme yardımı yapması, farklı yorumlara neden oldu.

Başkan Günel’in yardım hamlesinin, üyeler aracılığı ile kooperatif yönetimini tahliye etmek için baskı altına almayı hedeflediğini savunan bazı Kuşadalılar, “Ahmet Susam ve arkadaşları Balıkçılar Kahvesi’nden çıkmama konusunda çok kararlı. Günel, üyeleri kendi tarafına çekerek yönetimi kararından dönmesi için baskı altına almaya çalışıyor. İlk genel kurulda belediyeden yardım alanların başını çektiği grup Ahmet Susam’ı devirmeye çalışırsa, şaşırmamak gerek” diye konuştular.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!