Arya Tesisleri Yeni Yatırımlarla Güçleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arya Tesisleri Yeni Yatırımlarla Güçleniyor
Kuşadası Belediyesi’ne bağlı Arya Turistik Tesisleri A.Ş, 2022 yılında yaptığı 8 milyon 671 bin TL’lik yatırım ile bir yandan mevcut tesislerinin alt ve üst yapısını yenilerken bir yandan da kente yeni turistik tesisler kazandırdı.

Kuşadası Belediyesi iştiraklerinden Arya A.Ş tarafından işletilen turistik tesisler, 2022 yılında da kalitenin adresi olmayı sürdürdü. Arya A.Ş, 2021 turizm sezonu öncesinde bütünüyle yenileyerek modern ve estetik bir yapıya kavuşturduğu mevcut tesislerinin yanı sıra 2022 sezonunda yaptığı yeni yatırımlarla bünyesine yeni tesisler ekledi.
8 MİLYON 671 BİN TL’LİK YENİ YATIRIM
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in göreve gelmesinin ardından benimsenen profesyonel yönetim anlayışı ve mali disiplin ile kısa süre içerisinde finansal yapısı güçlendirilen Arya A.Ş, 2022 yılında kent sakinlerine daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için 8 milyon 671 bin TL’lik yatırım yaptı. Araç filosunu güçlendiren ve tüm tesislerini yenileyen Kuşadası Belediyesi öz iştiraki ARYA A.Ş, bir yılda 334 kişiye de istihdam sağladı. Kuşadalılara ve kenti ziyaret eden yerli, yabancı turistleri ağırlayan Arya tesisleri, şık ve estetik görünümleri kadar güler yüzlü uzman personeli tarafından sunulan kaliteli hizmet ile de dikkat çekti. Konumları, manzaraları, renkli tasarımları, konforlu oturma alanları ve lezzetli menüleri ile fark oluşturdu.

UYGUN FİYATA MUHTEŞEM LEZZETLER ADA ASANSÖR’DE
Arya A.Ş.’ye bağlı olarak Gazibeğendi, Atatürk Bulvarı, Bülent Ecevit Parkı ve Güvercinada’da yer alan tesislerin yanı sıra 2022 turizm sezonunda kente kazandırılan Ada Asansör Balık Restoranı eşsiz manzarası ve lezzetli yemekleri ile ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunmayı sürdürüyor. Ada Asansör Balık Restoranı diğer restoranlara göre uygun fiyatları ile her kesimden ziyaretçiyi ağırlıyor.

ADACAMPİNG YIL BOYUNCA 25 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
Kuşadası Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi sonrası ortaya çıkan “yeni turizm” anlayışı doğrultusunda Sevgi Plajı’nda açılan ve Arya A.Ş tarafından işletilen ‘Ada Camping’ isimli kamp ve karavan alanı ise 2022 yılında 7 bin metrekare daha büyütülerek yıl boyunca 25 bin kişiyi misafir etti. Misafir kapasitesi büyütülen kamp alanında kaliteli hizmetten ödün verilmeden duş ve tuvalet alanları da arttırıldı.

NAZİLLİ PAZARINDA DÜKKÂN KAPASİTESİ ARTTIRILDI
Belediye işletmelerinde kaliteli hizmetin adresi haline gelen Arya A.Ş tarafından işletilen Kuşadası Nazilli Halk Pazarı’nda bulunan dükkânlara 17 yeni dükkân eklenerek ürün ve hizmet çeşitliliğinin artması sağlanırken aynı zamanda esnafa da kazanç sağlayabilecekleri yeni alanlar sağlanmış oldu.

GÜNBATIMININ KEYFİ ADA CAFE’DE YAŞANIYOR
ARYA A.Ş. kent merkezine uzak mahallelerde yaşayan Kuşadalıları unutmadı. Güzelçamlı ve Davutlar mahallelerinde yaşayan kent sakinlerinin de keyifle vakit geçirirken uygun fiyata iyi hizmet alabilmesi için Nevzatbiçer sokakta bulunan ve ‘Günbatımı Cafe’ ismiyle bilinen alanın kapasitesini arttırıldı ve daha çok ziyaretçiyi ağırlayabilecek modern ve estetik bir görünümde ‘Ada Cafe’ ismiyle tekrar hizmete sunuldu.

Anahtar Kelimeler:
13 Yıl Hapis Cezası Kesinleşen Şahıs Yakalandı!Önceki Haber

13 Yıl Hapis Cezası Kesinleşen Şahıs Yak...

Tütüncüler Kavşağında Trafik Çilesi Sona ErdiSonraki Haber

Tütüncüler Kavşağında Trafik Çilesi Sona...

Haber Yorumları

  • Mine Cenik02-02-2023 23:44

    Gelmek isterdik ama sokağımızdan yağmur suyu çamur hiç eksik olmuyor. Daha ne kadar bekleyeceğiz acaba?

Yorum Yazın

Ferdi Zenginoğlu'ndan Miting Gibi Adaylık Açıklaması
Sit Alanına Yol Yapıldı Asırlık Yapılar Tahrip Oldu!
Kuşadası’nda Camiler İbadete Hazır
Gözde Grubu'ndan Kuşadası ve İzmir'e 3 Yeni Hastane
Kuşadası Otel Restoran Ekipmanları Ve Ev Dışı Tüketim Fuarı Başladı
Kuşadası'nda 20 Asırlık Su Kemeri İş Makinalarıyla Tahrip Edildi!
Jandarma Kuşadası'nda Umut Tacirini Yakaladı!
Hırsızları Yakalamak İçin Polis'ten Akılalmaz Hareket!
Kuşadası'nda Alacak Verecek Meselesinde 2 Kişi Vuruldu!
Göçmen Isaak: 'La İlahe İllallah’ Deme Diyerek Beni Sırtımdan Bıçakladılar”
Kuşadası'nda İnşaatlar Durdu!
Güzelçamlı Kocagöl'e Kepçeleri Soktular!
Kuşadası'nda Sokakta Ölü Olarak Bulundu!
Mustafa Bayraktar Zafer Partisi İlçe Başkanlığından İstifa Etti
Şehir Merkezindeki Yılanı Görenler Gözlerine İnanamadı!
Kuşadası’nda Tarihi Çeşmelerin Yeni Yüzleri Belirmeye Başladı
Aydın Genelinde 60 Kg Uyuşturucu Ele Geçirildi!
İskoçya'nın Konuştuğu Kuşadalı Damat!
BBP Kuşadası İlçe Başkanı Aslan Görevden Alındı!
Kuşadası'nda Kumar Baskını! 1 Gözaltı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar