Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2325.6
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70358.76$

Avcılar Kulübü Üyelerinden Aynalı'ya Tam Destek!

Avcılar Kulübü Üyelerinden Aynalı'ya Tam Destek!
Kuşadası Avcılar ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü kongresine sayılı günler kala, Çağatay Aynalı adaylığını açıkladı. Kulüp üyeleri Aynalı’nın adaylığını sevinç ile karşıladı. Aynalı, "Toplumsal birlik ve beraberliğin teminini sağlayacağız" dedi.

Kuşadası’nda sevilen ve sayılan, insani ilişkileri kuvvetli, bilgi ve tecrübesi ile kendinden söz ettiren ve aynı zamanda Av Bayii işletmecisi olan Aynalı, 19 Mart 2021 Cuma günü yapılacak olan Kuşadası Avcılar ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü kongresinde aday olacağını açıkladı. Kulüp üyeleri Aynalı'nın adaylığını açıklamasından memnuniyet duyduklarını belirtirken, her iki adaya da başarılar diledi. 

Üç senedir seçimlere büyük bir ciddiyet ve disiplinle hazırlanan M. Çağatay Aynalı'nın kulüp üyelerinin büyük bir çoğunluğunun desteğini alarak seçimi kazanacağı, üyeler arasında konuşuluyor. 

AMAÇ "TOPLUMSAL BİRLİK VE BERABERLİK"

Aynalı yaptığı açıklamada, "Kıymetli büyüklerim ve dostlarım, Sivil toplum kuruluşları'nın (STK) esas kuruluş amacı olan, toplumsal birlik ve beraberliğin teminini sağlamak olduğu gerçeğinin bilincinde olarak talip olduğumuz göreve, şehrimizin menfaat ve çıkarlarını gözeterek, hep birlikte çalışmak adına, desteklerinizi bekler saygılarımı sunarım." dedi. 

Sadece avcılık ve atıcılık sporu ile uğraşan üyelerle sınırlı kalmayarak, Toplumsal birlik ve beraberliğin teminin sağlamak hedefi ile yola çıkan Aynalı'nın, taraflı tarafsız her kesimden kabul gören kişiliği ile seçimi kazanacağı düşünülüyor. 

Kuşadası'nın, asil ve fahri üyeleriyle 1000'e ulaşan üye sayısıyla, en büyük ve en prestijli derneklerinden biri olan Avcılar kulubünün M. Çağatay Aynalı ile çok daha ileri gideceği ve Kuşadası'nın adını tüm ülkeye duyuracağı, üyelerin büyük bir çoğunluğunun fikir birliği haline geldiği söyleniyor. 

Çağatay Aynalı'nın kongre de aday listesi ise şu şekilde;

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!