Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64505.430$

Aydın Ak Parti'de Muhalefet Kıpırdanmaları!

Aydın Ak Parti'de Muhalefet Kıpırdanmaları!
Ak Parti Aydın İl Başkanlığı, Aydınlıları hayrete düşüren sosyal medya paylaşımları yaptı!

Ak Parti Aydın İl Başkanlığı, 12 yıl sonra muhalefet başlattı! Başlatılan muhalefetin ilçelerdeki teşkilatlarada örnek olacağı merak konusu oldu. 

Ak Parti Aydın İl Başkanlığı bugün Sabah gazetesinin manşetten verdiği Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu haberini paylaşarak; deyim yerindeyse tüm Aydınlıları şaşırttı!

Bazı Aydınlıların paylaşımları gördüklerine inanamadıkları için, iki üç defa yüzlerini yıkayıp, dönüp dönüp paylaşımların gerçek olup olmadığını kontrol ettikleri bildirildi! Hatta, bu paylaşımı yapanın gerçekten İl Başkanı Ömer Özmen mi yoksa trol bir hesap mı olduğu gün boyunca Aydın'da en çok tartışılan konulardan biri olduğu belirtildi!

Öte yandan Aydın Büyükşehir'e bir tek muhalefeti vaki olmayan Başkan Özmen'in bu çıkışı, Aydın'da ve ilçelerinde gerçek bir şok etkisi yarattı!

Cumhur İttifakına oy veren ve Ak partili çoğu vatandaşlar ise gazete haberi üzerinden yapılan paylaşımlarla başlatılan muhalefetin arkasının, gelip gelmeyeceğini merak ettiklerini söylediler. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!