Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2325.4
  • BIST
    9104.24
  • BTC
    69955.93$

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü'nden Kanalizasyon Olayına Tepki!

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü'nden Kanalizasyon Olayına Tepki!
Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer, Kuşadası’nda kanalizasyon patlaması sonucu oluşan görüntülerin üzücü olduğunu belirterek, “Turizmimizin büyük titizlikle inşa ettiğimiz itibarına zarar vermeyin” dedi.

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer, Tuncer, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Özellikle pandemi turizminde, tüm kurumlarımızla güç birliği ile özgün bir marka değeri oluşturduk. Aydın turizminin marka değerini riske atmadan, gerekli tedbirleri zamanında alarak toplam kalite yönetimi performansı sergilemek durumundayız. Ancak dün Kuşadası ilçemizdeki görüntüler hepimizi çok üzdü. Jenerik bir turizm bölgesinde yaşanmaması gereken bir olaydı. Yerel yönetimin görevi, Aydınımız turizmi için büyük bir titizlikle inşa ettiğimiz itibara zarar vermek değil, katkı sağlamaktır. Güvenli ve sağlıklı turizm performansını en üst seviyede sergiliyoruz, yerel yönetimlerden de buna eşdeğer bir performans bekliyoruz. Olayı inceliyor, takip ediyoruz.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!