Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2498.1
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63993.761$

Aydın'da Trafikte Tabancayla Rastgele Ateş Etti!

Aydın'da Trafikte Tabancayla Rastgele Ateş Etti!
AKP Aydın Gençlik Kolları üyesi Cemal Başaran, trafikte seyir halindeyken otomobilinin penceresinden tabancayla rastgele ateş açtı.

AKP Aydın Gençlik Kolları Başkanlığı Ekonomi ve Mali İdari İşler Başkanı Cemal Başaran, Muğla-Aydın Karayolu'nda otomobiliyle seyir halindeyken tabancasıyla havaya ateş açtı.

Başaran'ın ateş ettiği anları yanındaki arkadaşı cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Başaran, o görüntüleri sosyal medyada yayınladı.

"Hikâyesinde" konum olarak Aydın’ın Çine ilçesini işaretleyen Başaran, kısa süre sonra görüntüleri sosyal medya hesabından kaldırdı. Başaran’ın paylaşımı birçok kullanıcının tepkisine neden oldu.

"GÖREVDEN ALINDI"

Öte yandan, görüntülerin sosyal medyada büyük tepkiye neden olmasının ardından Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'in talimatıyla Cemal Başaran'ın görevden alındığı ve hakkında AK Parti Genel Merkezi tarafından disiplin soruşturması başlatıldığı öğrenildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorumlar

  • yorum avatar
    Akp'li Gençlik
    09-07-2021 22:06

    Ben anlamıyorum. Nedir bu akp'li gençlerin silah sevdası? Kardeşim çok meraklıysan girsene silahlı kuvvetlere. Ordu mensubu ol. Madem bu kadar heveslisin...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!