Başkan Çerçioğlu Kuşadası’nda Depremzede Ailelerle Bir Araya Geldi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, afet bölgesinden gelen depremzede aileler ve çocuklarıyla Kuşadası’nda bir araya geldi.
Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği hafta sonu etkinliğinde, depremzedeler Gazibeğendi Sosyal Tesisi’nde misafir edildi. Kahramanmaraş merkezli depremin ilk anından itibaren deprem bölgesine destek veren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın’daki depremzedelerin yaralarını sarmak için de çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bugün Kuşadası’nı gezme fırsatı bulan depremzedeler, kendilerine verdiği desteklerden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Aydın’da misafir edilen tüm depremzedelerin yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Çerçioğlu, “Yaşadığımız deprem felaketinin ardından depremzedelerimiz için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Tüm milletimize geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.



Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kuşadası'nda 5. Kattan Düşen Adam Hayatını Kaybetti!
- Boğulma Tehlikesi Geçirenleri Kurtarmak İsterken Hayatını Kaybetti!
- Kuşadası’nda Mikser Yaya’ya Çarptı, Mikserden Kaçan Otomobil Sürücüsü Motosiklete Çarptı! 1 Ölü 1 Yaralı
- Kuşadası’nda Binlerce Mum Işığında Masalsı Bir Müzik Yolculuğu
- Kruvaziyer turizminde son 14 yılın rekoru kırıldı



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.