Çerçioğlu; Yüzlerce Kilometre Yol Yapacağız

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşların ulaşımlarını rahat sağlayabilmeleri için yol yapım çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
Yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam eden ekipler, Efeler Zeytinköy- Paşayaylası-Karange, Yenipazar Hamzabali-Karacaören, Nazilli Uzunçam ve Kuyucak Belenova gölet yolunda da sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Diğer taraftan Sultanhisar, Efeler, Kuşadası, Didim, İncirliova, Nazilli ve Söke’de birçok noktada da parke döşeme işi yapıyor.
Aydın genelinde eşzamanlı olarak birçok noktada yol yapım çalışması gerçekleştirildiğinin altını çizen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Vatandaşlarımızın daha konforlu yolculuk yapmalarını oldukça önemsiyoruz ve çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. Planlamalarımız çerçevesinde bu yıl da yüzlerce kilometre yol çalışması gerçekleştireceğiz ” ifadelerini kullandı.
"ASKİ KUŞADASI'NDA YATIRIMLARA DEVAM EDİYOR"
Kentin her köşesinde yatırımlarına devam eden ASKİ, Kadınlar Denizi mahallesi Hüseyin Can caddesi Boyalık yolunda içme suyu hattı yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Öte yandan çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için çalışmalara devam eden ASKİ ekipleri, bir yandan Karaova mahallesinde kanalizasyon hattı yapım çalışmalarına devam ediyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kuşadası Kaymakamından Radikal Karar! Trafiği Rahatlatan Cep Uygulaması Başladı!
- Kuşadası'nda Beach Club'da Bıçaklı Kavga: 1'i Ağır 2 Yaralı
- Kuşadası'nda 5. Kattan Düşen Adam Hayatını Kaybetti!
- Boğulma Tehlikesi Geçirenleri Kurtarmak İsterken Hayatını Kaybetti!
- Kuşadası’nda Mikser Yaya’ya Çarptı, Mikserden Kaçan Otomobil Sürücüsü Motosiklete Çarptı! 1 Ölü 1 Yaralı



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.