Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2505.9
  • BIST
    9690.03
  • BTC
    64566.67$

Charisma Hotelden Personele Anlamlı Jest!

Charisma Hotelden Personele Anlamlı Jest!
Kuşadası’nın marka otellerinden biri olan Charisma Hotel’in yönetim kurulu, asgari ücret görüşmelerinin devam ettiği süreçte duyuru yayınlayarak, çalışanlarına yüzde 15 zam yaptığını açıkladı.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde uzun yıllardır yerli ve yabancı birçok kesime hizmet veren Charisma Hotel, sosyal medya hesabından çalışanlarına yönelik sürpriz bir duyuru yayınladı. Otelin yönetim kurulu, yaptığı açıklamada çalışanların maaşlarına kasım ayından geçerli olmak üzere yüzde 15 artış yapıldığı belirtildi.

Yönetim Kurulu yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi;

Şirketimizin bugünlere gelmesinde en değerli kaynak hep “İNSAN” olmuştur. Charisma Hotel ailesi olarak, her zaman kurum aidiyeti yüksek, kurumu ailesi gibi gören ve yüksek performans hedefleyen çalışma arkadaşlarımızla hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda ilerliyoruz.

Ülkemizin ekonomik anlamda yaşadığı bu olumsuz dönemde, yüksek enflasyon oranlarının çalışanlarımıza yansıyan olumsuz etkisinin bir nebze de olsa azaltmak adına yönetim olarak alabileceğimiz aksiyonları değerlendirip siz değerli çalışanlarımızın yanında olduğumuzu hissettirmek istedik.

Bu kapsamda, her yıl Mayıs ayında gerçekleştirdiğimiz genel ücret artışından önce, 2021 Kasım maaşlarınızdan geçerli olmak üzere yüzde 15 oranında bir artış yapmaya karar vermiş bulunmaktayız. Charisma Hotel yönetimi olarak, 2022 Mayıs ayı genel ücret artışı konusundaki değerlendirmemizi yeniden yapacağız.

Charisma Hotel ailesi olarak siz değerli çalışma arkadaşlarımız ile bu hassas dönemden de yeni başarı hikayeleri yaratarak çıkacağımız inancındayız. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz gayretlere teşekkür eder, bu uygulamanın değerli çalışanlarımıza faydalı olması umuduyla güzel günler dileriz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!