Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.6
  • EURO
    34.77
  • ALTIN
    2496.6
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    62159.1$

CHP Aydın Vekil'i Hüseyin Yıldız Kadın Danışmanını Tokatladı!

CHP Aydın Vekil'i Hüseyin Yıldız Kadın Danışmanını Tokatladı!
Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'ın kadın danışmanına tokat attığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre, CHP’li Yıldız’ın özel danışmanı E.Ş.’ye kendisinin işine son vereceğini söylediği, bunun üzerine kadın danışmanın Yıldız’ı tehdit ettiği iddia edildi. Elinde ses kayıtları olduğunu belirten danışmanın Yıldız’a kendisini işten çıkaramayacağını söylediği, CHP’li vekilin ise sinirlenerek E.Ş.’ye tokat attığı iddia edildi. Ayrıca E.Ç.’nin Yıldız'dan şikayetçi olduğu belirtildi.

"MİLLETVEKİLİ YILDIZ İDDİALARI REDDETTİ"

CHP’li Hüseyin Yıldız iddiaların doğru olmadığını, danışmanı ile Aydın’dan gelen bir partilinin odada tartıştığını, ikiliyi yüksek sesle uyardığını belirtti.

"İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’Nİ SAVUNMUŞ"

Kadın çalışanını tokatlayan CHP Aydın Milletvekili Yıldız'ın, temmuz ayında yürürlükten kaldırılan İstanbul Sözleşmesi lehine onlarca paylaşım yaptığı tespit edildi.

"İKİ VEKİL GÖREVLENDİRİLDİ"

Öte yandan CNN Türk'ten Mustafa Berber'in haberine göre CHP’den henüz bir açıklama yapılmazken, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in iki genel başkan yardımcısını bu konunun araştırılması için görevlendirdiği öğrenildi. Bu isimler Gülizar Biçer Karaca ve Muharrem Erkek. Habere göre danışman hastaneye giderek darp raporu aldıktan sonra milletvekilinden şikayetçi de oldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!