Reklamı Geç
N-Class
Aydın
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68266.110$

CHP'den ayrılan Özer Kayalı İyi Parti'ye transfer oldu!

CHP'den ayrılan Özer Kayalı İyi Parti'ye transfer oldu!
CHP'den istifa eden Kuşadası Belediye Başkan Aday Adayı Özer Kayalı ile birlikte yaklaşık 500 kişi İYİ Parti saflarına katıldı. Kayalı'nın İYİ Parti'den Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ilan edileceği tahmin ediliyor.

Kuşadası'nda 2014-2019 yıllarında CHP'den Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Özer Kayalı, CHP'nin mevcut başkan Ömer Günel'i aday göstermesini bahane ederek partisinden istifa etti. Zehir zemberek sözlerle ayrılığı açıklayan Kayalı, dün Kuşadası Ticaret Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle İYİ Parti saflarına katıldı.

488 yeni üyenin katılımıyla gerçekleştirilen programda konuşan İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, "Cesurlar Hareketi Kuşadası’na İYİ geliyor! Kuşadası Eski Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın da arasında bulunduğu 488 yeni üyenin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Rozet Takma Töreni ile partimize katılan yeni İYİ'lere hoş geldiniz diyorum. Çıktığımız bu hür ve müstakil yolda kazanan Kuşadası olacak, kazanan Aydın olacak" ifadelerini kullandı.

PANİK YOK!
Sözlerine "Pes etmek, panik yapmak yok. Hep birlikte ya yeni bir yol bulacağız ya da yeni bir yol açacağız demiştim" ifadesiyle başlayan eski Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, "En iyi yolu bulduk. Bundan sonra İYİ Parti ailesinde siyasete devam edecek, savunduğumuz değerleri gerçekleştirmek için mücadelemizi burada sürdüreceğiz" diye konuştu. Ayrıca Kayalı'nın İYİ Parti'den Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ilan edileceği söyleniyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!