Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.63
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2503.4
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    62347.89$

CHP'li Kuşadası Belediyesi'nden Maaşını Alamayan İş Bırakıyor!

CHP'li Kuşadası Belediyesi'nden Maaşını Alamayan İş Bırakıyor!
CHP’li Kuşadası Belediyesi bünyesinde çalışan geçici işçiler dahil 40’ın üzerinde dış birimlere bağlı personel iddialara göre maaşlarını gününde alamadıkları için istifa etti. Konuya dair Başkan Yardımcısı Yusuf Atak Meclis toplantısında bir açıklama yaparak maaşların gecikmede olduğunu doğruladı.

31 Mart seçimlerinde sürekli liyakat ve işçi dostu olduğundan bahseden CHP’li belediyeler teker teker S.O.S veriyor.

CHP’li Kuşadası Belediyesi bünyesinde bulunan dış birimlere bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde, Kurban bayramından bugüne kadar 40’ın üzerinde personelin iddialara göre “maaşlarını gününde alamadıklarından dolayı” istifa ederek işi bıraktığı öğrenildi. Geciken maaşların işçiler arasında huzursuzluk yarattığı ve bu sayının her geçen gün artacağı belirtildi.

"TEMMUZ AĞUSTOS ALACAKLARI VAR"

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Atak meclis toplantısında yaptığı açıklamada ise Personel AŞ. çalışanlarının maaş ödemeleri ile ilgili bilgi verdi. Personelin Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan iki aylık maaş alacağı bulunduğunu belirten Başkan Yardımcısı Yusuf Atak “Bugün itibariyle dış birimlerde çalışan tüm personelimizin maaş ödemesi yapılmıştır. Diğer personelimizin maaşlarının ödenmesi ile ilgili olarak da çalışmayı sürdürüyoruz. Kuşadası Belediyesi’nin piyasadan 165 milyon TL alacağı bulunuyor. Ancak yapılandırma sürecinin bir ay daha uzatılmış olması finansal durumumuzu zora soktu. Personel maaşlarında yaşanan gecikme de bu durumdan kaynaklandı” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!