Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2324.3
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70709.43$

Cumhuriyet Mahallesi'nde Çalışmalar Sürüyor


Cumhuriyet Mahallesi'nde Çalışmalar Sürüyor
Kentin dört bir yanında yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Cumhuriyet Mahallesi’nde başlattığı çalışmalar kapsamında ilgili kurumlarca alt yapısı yenilenen sokaklarda üst yapı çalışmaları için hazırlıklara başladı.

Türkmen, İkiçeşmelik ve Davutlar mahallelerinin ardından yenileme çalışmalarının son adresi olan Cumhuriyet Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları tamamlandı. Toplam 50 bin metrekarelik alanda yürütülen çalışmalarla bölgenin içme suyu ve yağmur suyu hatları ile elektrik, internet ve telefon altyapıları ilgili kurumlarca yenilendi. Doğalgaz dağıtım firması olan ENERYA tarafından da bölgeye doğal gaz hattı döşendi. Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise alt yapı çalışmaları tamamlanan mahalleyi yeni yollarına kavuşturmak amacıyla çalışmalarına başladı. Eskiyen parke taşlarının ve kaldırımların sökülerek zemin düzenlemesinin gerçekleştirildiği Cumhuriyet Mahallesi, kısa süre içerisinde sağlıklı alt yapısı ve modern görünümü ile Kuşadası’na kazandırılacak.
“UZUN ZAMANDIR BEKLİYORDUK”
Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden emekli öğretmen Yaşar İnceyol, Kuşadası Belediyesi tarafından yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarını memnuniyetle karşıladığını belirterek “Mahallemizde yapılan çalışmalardan oldukça memnunum. Uzun bir süredir doğalgaz ve temiz suya kavuşmayı bekliyorduk. Ekipler çalışmaları kısa zamanda bitirmek için çok çalışıyorlar. Başkan Ömer Günel’e ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!