Ege’nin Efesi Lakaplı Baykal’ın Son Durumu Hakkında Açıklama Yapıldı!

İzmir merkezli ‘Anafor’ operasyonunda 2008 yılında tutuklanan Ege’nin Efesi lakaplı Ahmet Tekin Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin son açıklama geldi. Baykal’ın kalp ve ciğerlerindeki rahatsızlığının devam ettiği belirtilerek, “Baykal’ın istediği sevk dilekçelerine hep ret yanıtları veriliyor” denildi.
İzmir merkezli 2008 yılında düzenlenen ‘Anafor’ operasyonuyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Ege’nin Efesi olarak bilinen Ahmet Tekin Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.
“DURUMU İYİ RAPORU VERİYORLAR”
Baykal’ın sosyal medya hesaplarını yürüten Sinan Özdivarcı, “Geçen yıl ağabey ciğerlerinden rahatsızlığının nüksetmesi dolayısıyla Elazığ'da müdahale edecek uzmanlar ve uygun şartlar olmadığı için Diyarbakır'a sevk edilerek bir müddet orada kaldıktan sonra yeniden Elazığ'a sevk olmuştu. Hastaneye kalp rahatsızlığı ile ilgili kontrollere götürülüyor fakat ciğerlerinde olan rahatsızlıkla birlikte durumu iyi raporu veriyorlar” dedi.

"ÇOCUKLARIYLA GÖRÜŞEMİYOR”
Baykal’ın sevk raporlarına ret yanıtı geldiğini belirten Özdivarcı, “Ciğerlerinden yine bir kanama geçirmesi halinde Elazığ'da hemen müdahale edecek uzmanlar ve şartlar oluşmadığı için ağabey'in istediği sevk dilekçelerine hep ret yanıtları veriliyor. Altı yıldır uzak bölgelerdeki cezaevlerinde kaldığı içinde çocuklarıyla görüşemiyor” ifadelerini kullandı. Özdivarcı sözlerini şu şekilde sürdürdü: “A. Tekin Baykal'ın vasisi ceza aldığı için kendisinden hiçbir şekilde haber alamıyoruz. Yeni vasi için de dilekçe verdik ama üç aydır cevap gelmedi. Ziyaretçi listemizde boşluk var. Altı aydır da dilekçe almıyorlar. Ziyaretçi listesine ağabeyin ismini yazdırdığı kişi ile ilgili bir cevap da henüz gelmedi.”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kuşadası'nda Denize Giren 61 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti
- Kuşadası Kaymakamından Radikal Karar! Trafiği Rahatlatan Cep Uygulaması Başladı!
- Kuşadası'nda Beach Club'da Bıçaklı Kavga: 1'i Ağır 2 Yaralı
- Kuşadası'nda 5. Kattan Düşen Adam Hayatını Kaybetti!
- Boğulma Tehlikesi Geçirenleri Kurtarmak İsterken Hayatını Kaybetti!



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.