Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    35.20
  • ALTIN
    2248.4
  • BIST
    8718.11
  • BTC
    66067.28$

Eşin Gruba Ait Araç Hedef mi Gösterildi?

Eşin Gruba Ait Araç Hedef mi Gösterildi?
Aydın'ın ünlü iş adamlarından Rıdvan Eşin'in firmasının Kuşadası sahilindeki aracına yönelik saldırı gerçekleşti. İşadamı kimliği gibi siyasetçi kimliği ile de tanınan Rıdvan Eşin'in sahibi olduğu Eşin Grup'a ait son zamanlarda üst üste gerçekleştirilen siber saldırıların ardından firmaya ait araçlara da spreyli boya saldırısı yapıldı.

Eşin Grup'a ait Aydın'ın çeşitli ilçelerinde bulunan firmanın tanıtım araçlarına önceki gece kimliği belirsiz kişilerce yapılan boyalı saldırı kafaları karıştırdı. Firmanın kurumsal ağına yapılan siber saldırı ve ardından Kuşadası'nda ki araçlara yapılan boyalı saldırı hakkında Aydın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldı.

Kuşadası'nda ilçe genelinde bulunan bulvar ve caddeler üzerinde park halinde olan tanıtım araçlarına yapılan saldırı ile ilgili polis ekiplerinin çevredeki kameraları incelemeye alarak şüphelileri tespit etmeye çalıştığı öğrenilirken, firmaya yapılan siber saldırılarla ilgili de soruşturma başlatıldığı bilgisine ulaşıldı.

Aydın siyasi kulislerinde önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili adayları arasında adı geçen sevilen iş insanı Rıdvan Eşin, firmanın kurumsal kimliğine yönelik olduğunu düşündüğü bu tür saldırıların son iki ayda arttığına dikkat çekerek, üzücü olan bu saldırılarla ilgili emniyetin gerekli çalışmayı başlattığını belirtti.

HEDEF Mİ GÖSTERİLDİ?
Öte yandan instagram sosyal medya platformunda yayın yapan sözde bir haber sayfasının saldırıdan günler önce araca ait görüntüleri paylaşarak "sahilde bu araçları görmek zorundamıyız, 5 yıldır sahilde park halinde duruyor, istemiyoruz sahilde bu reklam araçlarını.. tepkini koy yoruma" şeklinde paylaşım yapıldığı tespit edilirken, akıllara Eşin Gruba ait araçlar hedef mi gösteriliyor sorularını beraberinde getirdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!