Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.59
  • ALTIN
    2495.9
  • BIST
    9548.09
  • BTC
    61986.98$

Güvercinada'da Keyif Yapmak Hayal Oluyor!

Güvercinada'da Keyif Yapmak Hayal Oluyor!
Kuşadası Belediye Başkanı Günel, tarihi bölgedeki ARYA işletmesindeki fiyat politikasının piyasada uygulanan tarifenin üzerinde olacağını duyurdu.

Kuşadası’nın en önemli sembollerinden biri olan Güvercinada’daki ARYA tesislerinde uygulanacak fiyat politikasının esnaf tarafından uygulanan normal tarifenin üzerinde olacağı açıklandı. CHP'li Belediye Başkanı Ömer Günel, Güvercinada’nın bundan böyle “prestij mekanı” olarak değerlendirileceğini vurguladı. Günel’in bu açıklamaları sonrasında Güvercinada plajına girişin de 75 liraya yükseltileceği iddia edildi.

Güvercinada’nın UNESCO’nun “Dünya Kültür Mirası” geçici listesine dahil edilmesinden sonra ziyaretçi sayısında artış olacağını belirten Kuşadası Belediye Başkanı, bu durumun tarihi bölgeyi prestij mekanı olarak değerlendirme zorunluluğunu ortaya çıkardığını savundu. Güvercinada’daki ARYA işletmesinin de bu anlayışa göre düzenlendiğini ifade eden Kuşadası Belediye Başkanı, fiyatlandırmanın da bu anlayışa göre belirleneceğini belirterek, zamlı tarifenin sinyallerini verdi. Günel zamlı tarife konusunda da, “bölgede esnafın uyguladığı fiyatların üzerinde olacak” dedi. Kuşadası Belediye Başkanı’nın bu açıklaması sonrasında Güvercinada Plajı’na girişin de 75 liraya yükseleceği iddia edildi.

Yerel tarihçi ve aktivist Şenol Eskin, sözü edilen uygulamalar sonrasında halkın Güvercinada’dan denize girme keyfinin elinden alınacağına vurgu yaparak, “Kalite getirdik diyerek halkın ucuza hizmet alma hakkının önüne geçiliyor. Bunun adı rant belediyeciliği. Dileriz 75 liralık giriş ücreti sadece söylentidir” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!