Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.60
  • ALTIN
    2480.8
  • BIST
    9549.88
  • BTC
    63164.74$

Kanlı Olayın Faillerine PÖH'ten Operasyon!

Kanlı Olayın Faillerine PÖH'ten Operasyon!
Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir işletmede yaşanan silahla yaralama olayının ardından gerçekleştirdiği çalışmayla failleri yakaladı.

Kuşadası'nda faaliyet gösteren bir işletmede meydana gelen silahla kasten yaralama, mala zarar verme, 6136 SKM olayı sonrasında güzergah üzerinde bulunan tüm güvenlik kameraları ile MOBESE kameraları saatler süren incelemeye alındı. Akabinde olayların şüphelisi olarak K.T. ve N.T. belirlenerek zanlıları yakalamaya yönelik olarak yapılan çalışmalarda şahısların Karaova Mahallesinde bir adreste oldukları bilgisi alındı.

Alınan bilgi üzerine Söke Asayiş Büro Amirliği ve Özel Harekat ekipleri ile ortaklaşa olarak bahse konu adrese operasyon düzenlendi.Düzenlenen operasyon sonucu evde bulunan K.T. ve N.T. yakalanarak gözaltına alındı. K.T'nin 'Kasten Adam Öldürme ve Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Bulundurma veya Taşıma' suçundan arandığı, toplam 20 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edildi. Evde yapılan aramada, 2 adet 7.65 mm silah, 1 adet 9.19 mm silah, ve bu silahlara ait 17 adet 7.65 mm fişek, 14 adet 9 mm fişek ve 1 adet rambo bıçağı olarak tabir edilen kasatura ele geçirildi. Yakalanan iki kişinin adli makamlara sevk edilmek üzere gerekli yasal işlemler için Emniyete götürüldüğü öğrenildi.
TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden N.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, K.T. ise tutuklanarak Söke cezaevine gönderildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!