Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.22
  • EURO
    35.10
  • ALTIN
    2505.1
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66326.300$

Kaza Oldu Kuyruklar Oluştu, Sürücüler İsyan Etti!

Kaza Oldu Kuyruklar Oluştu, Sürücüler İsyan Etti!
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, Candan Tarhan bulvarında meydana gelen kaza sonrasında, uzun kuyruklar oluşurken sürücüler isyan etti.

Kaza Cumhuriyet Mahallesi, Candan tarhan bulvarında saat 18:40 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 06 CGE 1.. plakalı otomobil sürücüsü N.U., seyir halindeyken, Ortaklar'dan bir iş için Kuşadası'na gelen H.A., yönetimindeki 52 AD 3.. plakalı otomobile arkadan çarptı. Kaza da yaralanan olmazken, iki araçta maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen, emniyet ekipleri tarafından kaza tutanakları tutulduktan sonra 06 CGE 1.. plakalı araç çekici ile yoldan kaldırıldı. Yol trafiğe tekrar açıldı.

Kuşadası'nda 23 mart 2020 tarihi itibari ile "Tek yön" uygulamasına geçilmiş ve ilçenin bazı ana arterlerine ayraç taş konulmuştu. Candan Tarhan bulvarında meydana gelen kaza sonrası, sürücüler dakikalarca oluşan kuyrukta beklemek zorunda kaldı. Yol tek şerit ilerlerken, Şevki Hasırcı meydanında da trafik'te aksamalar oldu. 

Meydana gelen kaza sonrası çevre sakinleri, yol ortasına koyulan ayraç taşların yararından çok zararı olduğunu, özellikle motosiklet sürücüleri için tehlike arz ettiğini söylediler. Yaklaşık 30 dakika yolun bir bölümü kapalı kalırken sürücüler ise, bu taşlar olmasa bu kadar bekleme yapılmazdı, çünkü ortada olduğu için şerit değiştiremiyoruz uzun uzun kuyruklar oluşunca kimse girdiği şeritten çıkamadı altı yüksek olan araçlarda gördüğünüz gibi taşın üzerinden geçip gittiler, bunlar hatalı, lütfen bizler sürücü olarak yolun eski haline getirilmesinden yanayız diyerek görüş belirttiler. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!