Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64505.430$

Kuşadası Belediye Meclisi, Gecikmeli Toplandı

Kuşadası Belediye Meclisi, Gecikmeli Toplandı
Kuşadası Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı, Tarihi Kervansaray’da düzenlendi. Tartışmalara sahne olan meclis, çoğunluğu imar konulu 38 maddenin oylanması ile son buldu.

Toplantıya Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in ATM Dubai Turizm Fuarı’nda olması nedeniyle CHP’li Belediye Meclis Üyesi Hasan Çelik başkanlık yaptı. Toplantıya mazeretli olarak CHP meclis üyeleri Efe Berberoğlu, Hüseyin Güneş, AK Parti meclis üyesi Azmi Tabak katılmadı.

38 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında görüşülen gündem maddelerinden olan 50 milyon kredi kullanılması teklifine evet oyu verdiklerini ancak tutanaklarda değiştirildiğini iddia eden AK Parti meclis kurulu başkanı Tacettin Özden kredinin İller Bankası'ndan kullanılacağı yönünde oy verdikleri haldeki tutanakta onun değiştirildiğini söyleyerek bu maddenin değiştirilmiş şekliyle yürürlüğe girmesi halinde ret verdiklerini ve tutanağa bu şekilde geçirilmesini istedi. Düzeltilmezse kendilerinin oylarına ihtiyaçları olmadığını, çoğunluk ellerinde olduğu için geçirebileceklerini söyleyerek tutanaklara geçilmesini istedi. Ardahan ili ve Ukrayna'nın Uzhhorod şehri ile kardeş şehir olunması oy birliği ile kabul edildi.

Belediye kuruluşu ARYA A.Ş’ye 1 milyon 800 bin liralık sermaye artırımı ve tek ortaklı 2 şirketin belediye devri oy çokluğuyla kabul edildi.

Komisyonlara havale edilen görüşmelerin ardından meclis 1 Haziran tarihinde toplanmak üzere oturumu sonlandırdı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!