Kuşadası Belediyesi Akp'li Gökçe Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Belediyesi ve çalışanlarına yönelik iftira içerikli açıklamaları nedeniyle AKP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe hakkında suç duyurusunda bulundu.
Kuşadası Belediyesi, 3. Uluslararası Neopolis Heykel Sempozyumu ve yapılan heykel çalışmaları ile ilgili basına iftira ve karalama içerikli açıklamalar yapan ve haksız ithamlarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gökçek için suç duyurusunda bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gökçek’in Kuşadası Belediyesi çalışanları ve Kuşadası Belediye Başkanı ve KUSAV Başkanı Levent Köylü hakkındaki iftira içerikli açıklamalarına karşılık Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve KUSAV Başkanı Levent Köylü de hem kurumsal hemde bireysel olarak AKP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe ve yayını yapan medya organları hakkında suç duyurusunda bulundu.
'GÖKÇE'DEN AÇIKLAMA GELDİ'
Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akp İlçe Başkanı Mustafa Gökçe ise, 'Sayın belediye yönetimine yaptığım açıklamalarda ‘’iddia’’ olunan diyerek paylaştığım her sözün arkasındayım. Dün olduğu gibi bugün de Kuşadası'nın her hakkını korumaya devam edeceğim. Kamunun uğratıldığı her zararda Kuşadası için, Kuşadalı hemşehrilerim için açıklama yapmaktan, malumu ilan etmekten geri durmayacağım.' ifadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kuşadası’nda Mikser Yaya’ya Çarptı, Mikserden Kaçan Otomobil Sürücüsü Motosiklete Çarptı! 1 Ölü 1 Yaralı
- Kuşadası’nda Binlerce Mum Işığında Masalsı Bir Müzik Yolculuğu
- Kruvaziyer turizminde son 14 yılın rekoru kırıldı
- Kuşadası'nda 24 yaşındaki genç motosiklet kazasında can verdi!
- Ömer Günel'den Sıddık Aydın’a 2 milyon liralık iftira davası



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.