Reklamı Geç
N-Class
Aydın
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68141.338$

Kuşadası Belediyesi'nden suç duyurusu!

Kuşadası Belediyesi'nden suç duyurusu!
Gazeteci Ömür Gedik'le birlikte Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyarete gelen ve operasyonla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın Kuşadası Belediyesi ile hiç bir ticari ilişkisi olmamasına rağmen bazı muhalifler tarafından yapılan ve gerçeği yansıtmayan paylaşımlar sonrası suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Kuşadası Belediyesi ve Başkan Ömer Günel'e yönelik bazı yerel siyasiler, muhalif medya ve sahte sosyal medya hesaplarının kirli propagandası son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya fenomenine düzenlenen operasyon sonrası İçişleri Bakanı, sosyal medya fenomenin gözaltına alındığını duyurmuştu. Gelişen bu hadise sonrası Kuşadası yerelinde her türlü entrikların içinde olan bazı siyasiler, sözde yerel medya grupları ile sahte sosyal medya hesapları bundan nemalanmaya çalışarak, Tüm Türkiye'de hayvan dostu olarak bilinen Kuşadası Belediyesi ile Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyarete gelen ve gözaltına alınan fenomeni ilişkilendirmeye çalışmıştı.

Kuşadası Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne gazeteci Ömür Gedik'le birlikte gelen sosyal medya fenomenin Kuşadası Belediyesi ile hiç bir ilişkisi olmamasına rağmen ilişkilendirmeye çalışan bazı muhalif medya, siyasiler ve sahte sosyal medya hesapları hakkında suç duyurusunda bulunulacağı öğrenildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!