Reklamı Geç
Bulut Aygaz
Mustafa Gökçe
Eda Yurtcan
Aydın
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2241.6
  • BIST
    8737.72
  • BTC
    64350.28$

Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı'nda Kış ve İlkbahar Bir Arada

Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı'nda Kış ve İlkbahar Bir Arada
Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı'nın yüksek kesimlerine kar yağarken, koylarında ise ilkbahar havası yaşanıyor.

Doğası, koyları, endemik bitki türleri ve nesli tükenmekte olan hayvanlarıyla Ege'nin önemli tabiat zenginlikleri arasında yer alan Dilek Yarımadası Milli Parkı'nın yüksek kesimleri, kar yağışıyla beyaza büründü.

Milli parkın koylarında ise bahardan kalma, güneşli ve ılık bir hava yaşanıyor. Güzel havayı fırsat bilen bazı vatandaşların sahilde yürüyüş yaparak güneşlendikleri görüldü.

İzmir'den gelen Payam Susanni, milli parkı çok beğendiğini belirterek, "Güzel havanın tadını çıkarıyoruz. Şu anda harika bir hava var." dedi.

Kayseri'den gelen Zafer Bolat da soğuk bir kentten sonra böyle havayla karşılaştıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Milli Park Müdürü Koray Aşık da "Milli parkın en güzel yönlerinden biri de bu aslında. Çünkü bir tarafta kış yaşanırken bir tarafta yazdan kalma bir hava var. Ziyaretçilerimiz koylarda güneşli havanın tadını çıkarıyor. Biz de her mevsim tüm ziyaretçilerimizi en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyoruz." diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!