Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63832.866$

Kuşadası Gençlik Sporda Hedef "Şampiyonluk"

Kuşadası Gençlik Sporda Hedef "Şampiyonluk"
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Aydın temsilcisi Kuşadası Gençlik spor, yeni teknik heyet ve yeni futbolcularla birlikte yeni sezon öncesinde anlaşmaya vardığı teknik heyete ve 23 futbolcuya imza attırdı.

Bornova FK ile Kuşadasıspor arasında yapılan anlaşma sonrasında çok önemli bir hamle gerçekleştirildi. Bornova FK Başkanı Alim Emiroğlu, Kuşadasıspor Başkanı Yaser Doğan arasındaki görüşmeler sonucu Kuşadasıspor'u Yaser Doğan  ve Alim Emiroglu birlikte yönetme kararı aldı. Bornova FK’da ise kulüp başkanlığına Emrullah Yolçi getirildi. Bu değişikliklerin ardından İzmir ekibinin teknik heyeti ve beraberindeki 23 futbolcusu Kuşadasıspor’a geçti.

Yeni sezona tek hedef kesin şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Kuşadasıspor'da bugün imza şov vardı. Siyah-Beyazlı ekip Başkan Yaser Doğan'ın da katılımıyla kulüp binasında düzenlenen imza töreninde teknik heyet ve 23 futbolcuyu renklerine bağladı.

FERHATOĞLU, "OYUNCULARIN HEPSİNE GÜVENİYORUM"

Kuşadasıspor Teknik Drektörlüğü'ne getirilen Gürkan Ferhatoğlu, üst lige çıkmak için hazır takım olan Bornova FK ile anlaşılmasından ve takımın kendisine emanet edilmesinden memnun olduğunu ifade etti. Ferhatoğlu, ''Geçmişi başarı  dolu köklü bir takıma geldim. Camia olarak başarıya aç bir takım. Bunun bilinciyle hareket edip, Kuşadasıspor'u üst lige şampiyon olarak çıkarmak için çok çalışcağız. Yeni sezon için 23 oyuncuyla bugün sözleşme imzaladık. Bunun için çok mutluyuz. Oyuncularımızın hepsi birbirinden yetenekli, hepsine güveniyorum, formayı kapmak ve Kuşadasıspor'u şampiyonluğa taşımak için sahada sonuna kadar mücadele edeceklerinin inancındayım. Yeni transferlerimiz ve teknik ekibimizle daha büyük ve güçlü bir aile olduk" dedi.

Kuşadasıpor'da imza atan futbolcular aşağıdaki isimlerden oluştu:

Ferhat Kiraz, Çağrı Tekin, Ramazan Karaca, Agah Oktay Yılmaz, Uğur Karakoç, Alican Özaltun, Aykut Sevim, Gökhan Sipki, Yusuf Şenlik, Kaan Dönmezer, İzzet Canlıka, Devran Dirik, Sezer Orhansayın, Akın Alkan, Bartu Kaya, Emre Akbulut, Murat Arslan, Ayberk Kös, Ahmet Arslan, Yakal Taylan, Burak Kaptan, Mustafa Teke ve Abdullah Çınar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!