Reklamı Geç
N-Class
Aydın
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68082.990$

Kuşadası Kent Meydanı inşaatı hızla yükseliyor

Kuşadası Kent Meydanı inşaatı hızla yükseliyor
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in ilçeye kazandırmaya hazırlandığı yeni kent meydanı projesi kapsamında inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yılın projesi tamamlandığında şehir daha da modern bir cazibe merkezine dönüşecek.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, bu yıl bir an önce hayata geçirilmesi için düğmeye bastığı yeni kent meydanının nasıl görüneceğiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Başkan Günel, proje görsellerini paylaştığı sosyal medya paylaşımında, “Kuşadası Kent Meydanına Kavuşuyor! 20 bin metrekarelik alanda kent meydanı projemizin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Tamamladığında ise kent meydanımız bu şekilde olacak!” ifadelerini kullandı.

Şehrin kalbinde 20 bin metrekarelik alanda inşaat çalışmaları devam eden ve modern mimari tasarımlarla şekillendirilecek olan kent meydanı, tamamlandığında Kuşadalılar ve ziyaretçileri için çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Peyzaj düzenlemeleriyle birlikte yeşil alanların artırılacağı meydan, şehrin kültürel ve sosyal hayatına da yeni bir soluk getirecek.

Aynı zamanda hayata geçtiğinde Kuşadası'nın simge noktalarından biri haline gelecek olan kent meydanının ilçeye çağdaş bir kimlik kazandıracak olması da beklenirken, meydanın bir an önce açılışa hazır hale gelmesi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kuşadası halkı ve şehri ziyaret edenler, ilçeye yeni cazibe merkezi olacak kent meydanının bir an önce tamamlanmasını heyecanla bekliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!