Kuşadası Plajları 1 Temmuzu Beklemedi!

Aydın’ın turistik ilçesi Kuşadası’nda sokağa çıkma kısıtlamasının son kez uygulandığı bugün, plajlar doldu taştı. Büyük bölümü sokağa çıkma yasaklarından muaf olan yabancılardan oluşan kalabalığın içine Türk vatandaşlar da karıştı. Polis ekipleri ne yapacağını şaşırdı.
Covid-19 önlemleri çerçevesinde 1 Temmuz'da başlayacak yeni dönem öncesindeki sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan son pazar gününde Kuşadası plajları doldu.
Büyük bölümü yabancı turistlerin oluşturduğu kalabalıklara birçok Türk vatandaşı da karıştı. Bugün yapılan YKS sonrası stres atmaya çalışan gençlerin de sahillere hücum etmesiyle yabancıların yoğun olduğu plajlarda yer kalmadı.
POLİS NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI
Site ve yazlıkların bulunduğu bölgelerde denetimlerini sıklaştıran vatandaşların denize girmesini engelleyen polis ekipleri, yabancıların daha yoğun olduğu yerlere müdahalede zorlandı. Yerli ve yabancı ayırımı yapılamadığı için kalabalıklara müdahale edilmedi.

.jpg)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tutuklandı!
- Kuşadası’nda hurda çadırında çıkan yangın korkuttu!
- CHP Genel Başkanı Özel; Bu gözaltı Çerçioğlu'nun AK Parti'ye geçiş ücretidir!
- Başkan Ömer Günel’e Yapılan ‘Kumpas’ Operasyonuna Büyük Tepki
- Kuşadası Belediyesine operasyon! Başkan dahil 6 kişi gözaltına alındı



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.