Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63709.973$

Kuşadası Sahilinde İnanılmaz Görüntü!

Kuşadası Sahilinde İnanılmaz Görüntü!
Hafta içinde Kuşadası ilçe merkezindeki Halk Plajı’nda yaşanan kirliliğin bir benzeri Davutlar Sahilleri’nde ortaya çıktı. Vatandaşlar o anları kayda aldı.

Aydın’ın Kuşadası ilçesi Davutlar mahallesi siteler bölgesinde taşan rögarlardan sızan pis sular denize karışmaya başladı. Sızıntı, plaja gelenler arasında panik yaratırken, ASKİ ve Güvercin Masa’ya yapılan çağrılara rağmen ekiplerin duruma geç müdahale etmesi tepki topladı.

Haftalardır, yeni sezon öncesinde deniz kirliliğine karşı alınması gereken önlemlere dikkat çekilen Kuşadası’nda, Akyarlar Mevkii’nde ortaya çıkan görüntüler azalacağına artmaya başladı. 3 gün önce ilçe merkezinde sahildeki rögarın taşması sonucu kirli suların denize karışmasına neden olan arızanın kaynağı araştırılırken, dün önce benzer şikayetlerin geldiği Kadınlar Denizi’nden ardından da Davutlar’dan ihbarlar yağdı.

Dünyaca ünlü Kadınlar Denizi Plajı’ndaki kirli köpüklerin kaynağı bulunamadan Davutlar Sahili’nde kumsaldaki bir rögar taştı. Taşma sonucunda kirli su denize boşalırken, durumu fark edenler hızla sahilden uzaklaşarak yardım istedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi’nden sahillerdeki kirlenme konusunda önlem almasını isteyen vatandaşlar, “Kuşadası’nın kanalizasyon sistemi sıkıntılı. Bu bilinen bir şey. Sezon öncesi bu tür tehlikelere karşı önlem almak gerekirdi. Bu olayların tekrarlanmaması için bir şeyler yapmak lazım, insan sağlığı tehlikeye atılmamalı” diye konuştular.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!