Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63574.721$

Kuşadası Seçim Öncesi Söz Verdiğimiz Güzelliklere Kavuşuyor

Kuşadası Seçim Öncesi Söz Verdiğimiz Güzelliklere Kavuşuyor
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Kuşadası seçim öncesi söz verdiğimiz güzelliklere kavuşuyor” diyerek verdiği sözleri bir bir tuttuğunu, paylaştığı videoyla kanıtladı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel 2019 yerel seçimleri öncesinde paylaştığı bir videoyu iki yıl sonra tekrar  paylaştı. Videoda seçimleri kazanmasının ardından Kuşadası için yapacağı projeleri açıklamıştı. Günel, videoya ‘Kuşadası ne mi istiyor?’ sözleriyle giriş yaparak Kuşadalıların isteklerini sıralıyor. Günel aynı videoda, "Bir gemi gelsin bir gemi gitsin istiyor. Oteller dolsun istiyor. Bunun için tertemiz bir Kuşadası istiyor. Gezilecek görülecek yerler diyor. Masmavi plajlar güzel yürüyüş yolları ve kalifiye eleman istiyor. Birkaç müze mi olsa? O da olacak. Müzesiyle, doğasıyla, mutlu esnafları, rengarenk sokaklarıyla turist bu şehre aşık olacak. Bu şehir turiste doyacak” ifadelerini kullanıyor.

“ÇALIŞMAYA DEVAM”

Kuşadası’nın 2021 yılından görüntüler ekleyerek 2019 yılında verdikleri sözleri tuttuğunu gözler önüne seren Ömer Günel, ilçeyi daha iyi yerlere getireceğini ifade etti. Seçim öncesinde dediği gibi Kuşadası’na vizyon katmayı başaran Günel sosyal medyada yan yana yayınladığı videoya, “Kuşadası seçim öncesi söz verdiğimiz güzelliklere kavuşuyor. Daha yapılacak çok iş var. Çalışmaya devam” sözlerini ekledi.

İŞTE O VİDEO.. TIKLAYIN

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!