Reklamı Geç
Tilos Travel
Aydın
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64081.954$

Kuşadası Siyasetinde Bomba Gelişme!

Kuşadası Siyasetinde Bomba Gelişme!
Ali Babacan’ın kurucusu olduğu DEVA Partisi’nde Kuşadası İlçe Başkanlığı görevi eski CHP’li Avukat Behçet Alp’e verildi.

Kuruluşundan itibaren AK Parti’de siyaset yapan, Erdoğan Hükümetlerinde önemli görevler üstlendikten sonra yollarını ayıran Ali Babacan tarafından kurulan DEVA Partisi, olası bir erken seçime katılabilmek için örgütlenme çalışmalarını hızlandırdı. Türk siyasetinin yeni oluşumunda Kuşadası ilçe Başkanlığı görevine Avukat Behçet Alp getirildi.

Geçmişte CHP’de siyaset yapan ancak ilçe ve il yönetimi ile fikir ayrılığına düşünce partiden ihraç edilen Behçet Alp’e yeni görevi  Aydın’da İl Başkanı Hakan Çağlar Erkürker tarafından verildi.

DEVA Partisi’nde Aydın dışında dün 2 ilçede daha görevlendirme yapıldı. Partinin Nazilli İlçe Başkanlığına eski ANAP’lı İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Yaşan Öztekin, Didim’de de Avukat Hüseyin Anıl getirildi.

Türk siyasetinin yeni oluşumunda Kuşadası İlçe Başkanlığına getirilen Avukat Behçet Alp, 31 Mart seçimlerinde, CHP’de Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştu. Daha önce Belediye Meclis üyeliği görevi de üstlenen genç avukat, bir dönem de Kuşadasıspor Başkanlığı görevini üstlendi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorumlar

  • yorum avatar
    Enver Can Dağlar
    29-12-2020 23:34

    hayırlı olsun

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!